Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ...

Τον ''ασκό του Αιόλου'' άνοιξαν κυριολεκτικά τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τη Μαργαρίτα Παπανδρέου με τη λίστα Λαγκάρντ. Τόσο ο... πρώην πρωθυπουργός, όσο και η μητέρα του, όπως είναι ήδη γνωστό, με οργισμένες δηλώσεις τους.
Διαψεύδουν ότι το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου συμπεριλαμβάνεται στη λίστα, ενώ το ΠΑΣΟΚ μέσω κύκλων του ζητά την αντικατάσταση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ που φέρεται ως πηγή των σχετικών πληροφοριών.
Η αναφορά του ονόματος της μητέρας του πρώην πρωθυπουργού έγινε στην κατάθεση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιου Στασινόπουλου, ο οποίος επικαλέστηκε μαρτυρία δύο διευθυντών του Σώματος κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο ΣΔΟΕ.
Συνεργάτες του κ. Στασινόπουλου επιμένουν ότι δόθηκε ένορκη κατάθεση στους οικονομικούς εισαγγελείς, ότι έγινε σύσκεψη για τη λίστα Λαγκάρντ με 5-6 διευθυντές του ΣΔΟΕ και ότι ο Νίκος Λέκκας, διευθυντής του επιχειρησιακού σχεδιασμού του ΣΔΟΕ είχε τις πληροφορίες για τη Μαργαρίτα Παπανδρέου.
Από το περιβάλλον του Νίκου Λέκκα, το διαψεύδουν κατηγορηματικά, λέγοντας ότι ουδέποτε αναφέρθηκε το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου. '' Εάν είχε πληροφορίες, τότε θα τις μετέφερε στον Εισαγγελέα '', λένε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates