Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

Σοκαριστικό: Διέκοψε τη ζωντανή εκπομπή της Νικολούλη για να πει ότι κάνει …!


final-03 

Σοκ προκάλεσε στους τηλεθεατές χθες το βράδυ το τηλεφώνημα ενός άντρα ο οποίος ενημέρωσε ζωντανά στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ότι…
κάνει απόπειρα αυτοκτονίας!

Οι δύσκολες στιγμές που περνά λόγω της οικονομικής ανέχειάς του, τον οδήγησαν σε μία τέτοια απόφαση. Εκείνη την ώρα, η Μις Μαρπλ της ελληνικής τηλεόρασης ασχολούταν επισταμένα με την πολλαπλή δολοφονία που έγινε στο Λόγγο Αιγίου. Φυσικά, στο άκουσμα και μόνο μίας τέτοιας κίνησης διακόπηκε η ροή της εκπομπής εντελώς ξαφνικά με την Αγγελική Νικολούλη να ενημερώνει φανερά αγχωμένη τους τηλεθεατές: «Δεχθήκαμε ένα τηλεφώνημα από έναν συνάνθρωπό μας, ο οποίος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Ηλικιωμένος στον Κολωνό με σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Ζει μόνος του. Πήγε να απαγχονιστεί και έσπασε η αλυσίδα!» είπε η δημοσιογράφος και αμέσως έκανε έκκληση στις Αρχές να σπεύσουν στο σπίτι του άτυχο άντρα για να αποτρέψουν την αυτοκτονία του. Λίγο αργότερα, η Αγγελική Νικολούλη, ανακουφισμένη ανακοίνωνε στους τηλεθεατές πως η όλη περιπέτεια με τον άγνωστο παραλίγο αυτόχειρα, είχε θετική έκβαση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates