Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις οι αγρότες


Με αναμμένες μηχανές , βρίσκονται οι αγρότες και στον νομό Λάρισας, με τα τρακτέρ να έχουν αρχίσει να... παρατάσσονται σε πλατείες χωριών και την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας να τους καλεί σε κινητοποιήσεις.

Κομβική, για την παραπέρα εξέλιξη των πραγμάτων, θεωρείται η συνάντηση που ορίστηκε για αύριο Τετάρτη στις 11.45 πμ στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, αντιπροσωπείας των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων, με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθ. Τσαυτάρη. Στην συνάντηση, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, θα συζητηθούν τα οξυμένα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, η μεγάλη μείωση εισοδήματος και τα νέα αντιαγροτικά μέτρα της κυβέρνησης.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι περιοδείες και συσκέψεις της ΕΟΑΣΝΛ με στόχο την ενημέρωση των αγροτών γύρω από τις τελευταίες αντιαγροτικές αποφάσεις, την άγρια φορολογία που θα επιβληθεί στους αγρότες, το δυσβάσταχτο κόστος παραγωγής, τις εξευτελιστικές αποζημιώσεις και τις χαμηλές τιμές πώλησης των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates