Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Μεγαλώνει η αγωνία για τον Τόμας Πρωτόπαπα


Μεγαλώνει η αγωνία για τον Τόμας Πρωτόπαπα

Έχουν περάσει πέντε μέρες, όπου ο Τόμας Πρωτόπαπας νοσηλεύεται στην Εντατική του ΚΑΤ και η οικογένειά του ελπίζει σ' ένα θαύμα!
Οι γιατροί έχουν υποβάλλει το νεαρό σε νέα θεραπεία, ενώ οι... γονείς του αναμένουν νέα από τους γιατρούς στην Αμερική, όπου έστειλαν τις εξετάσεις του παιδιού τους!
Ο θείος του Τόμας, Γιώργος Πρωτόπαπας περιγράφει πώς η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή!
«Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Εξωτερικά δεν φαίνεται να έχει χτυπήσει, ωστόσο εσωτερικά το πρόβλημα είναι μεγάλο. Μετά τη νέα θεραπεία μειώθηκε ελαφρά η κρανιοεγκεφαλική πίεση. Στην ουσία σήμερα θα ξέρουμε αν όντως φαίνεται να προχωράει προς το καλύτερο. Οι απαντήσεις των γιατρών από την Αμερική θα έρθουν μέσα στις επόμενες μέρες. Περιμένουμε μια δεύτερη γνώμη. Τώρα είμαστε ανάμεσα στην αναμονή και σε ένα θαύμα. Περιμένουμε να γίνει το θαύμα», είπε ο θείος του 26χρονου!
Στο πλευρό του άτυχου ηθοποιού βρίσκονται οι φίλοι του και η κοπέλα του, Ιωάννα Ζεμπερλίγκου! Η Λάουρα Νάργες, ο Πάνος Βλάχος, ο Νίκος Αναδιώτη, η Κατερίνα Γερονικολού και πολλοί άλλοι συνάδελφοί του βρέθηκαν στο νοσοκομείο και εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στην οικογένεια αλλά και στην κοπέλα του Τόμας, που είναι συγκλονισμένη από την κατάσταση της υγείας του συντρόφου της.
Σύμφωνα με την Espresso, η ίδια προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της προκειμένου να στηρίξει τους γονείς και τον αδελφό του αγαπημένου της. Με όποιον μιλά λέει συνεχώς ότι δεν την νοιάζει ποιος έφταιξε και το μόνο που θέλει είναι να γίνει καλά ο Τόμας.
Όλοι πια περιμένουν το θαύμα, περιμένουν να ανταποκριθεί στη νέα θεραπεία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates