Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Ο θείος του Τόμας ξεκαθαρίζει: «Ο Τόμας ζει! Ντροπή όσα λέγονται!





ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ! Την ώρα που ο νεαρός ηθοποιός, Τόμας Πρωτόπαπας, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ, δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που...

γράφονται σχετικά με το ατύχημα του ηθοποιού, αλλά και τις προθέσεις της οικογένειάς του να δωρίσουν τα όργανά του.

O Γιώργος Πρωτόπαπας, θείος του Τόμας και Γενικός Διευθυντής στα «Παιδικά Χωριά SOS» ξεκαθάρισε όσα ακούγονται για τον ανιψιό του:

«Σύμφωνα με την έκθεση της τροχαίας, στις 9:03 το πρωί της Κυριακής, ο Τόμας ήταν σταματημένος δεξιά στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης (ΛΕΑ) και το αυτοκίνητο της Αττικής οδού έπεσε χωρίς να φρενάρει από πίσω του και τον χτύπησε στο πλαϊνό τοιχείο. Ο Τόμας φορούσε ζώνη και για αυτό δεν έχει χτυπήματα στο σώμα. Λόγω του ύψους του άλλου αυτοκινήτου και της έλλειψης πόρτμπαγκάζ του μικρού οχήματος που οδηγούσε ο Τόμας, όλη την πίεση της σύγκρουσης τη δέχτηκε το κρανίο. Το ατύχημα έγινε στο 33,6 χιλιόμετρο προς αεροδρόμιο.

Θέλω να διαψεύσω κατηγορηματικά ότι υπήρξε οποιαδήποτε συνάντηση και συζήτηση των γονιών του Τόμας με γιατρό για δωρεά οργάνων του Τομ. Είναι ντροπή να λέγονται αυτά. Το παιδί ΖΕΙ», δήλωσε ο θείος του στο FTHIS.GR,

Όλα τα μέλη της οικογένειάς του, δεν έχουν φύγει λεπτό δίπλα από το παιδί τους και περιμένουν με αγωνία ένα καλό νέο.

Μάλιστα, εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί και ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates