Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

Αποκλειστικό! Γιατροί αποδοκίμασαν, σε πτήση της Aegean, τον Καστανίδη


Στη βουλή και στα τηλεπαράθυρα «κλαίει» κι αυτός για το δράμα του λαού, αλλά όταν πρόκειται για τον εαυτό του, πάνω απ΄ όλα οι ανέσεις και η καλοπέρασή του.
Ο λόγος για τον τέως υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Χάρη Καστανίδη ο οποίος την προηγούμενη Παρασκευή ταξίδευε, πρώτη θέση, με την πτήση των 9.30 της Aegean από την Αθήνα για Θεσσαλονίκη.
Στο αεροπλάνο, για κακή του τύχη, ήταν δεκάδες διαπρεπείς έλληνες γιατροί που πήγαιναν σε ιατρικό συνέδριο στο Hyatt στη συμπρωτεύουσα.
Κάποια στιγμή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kentrinews.gr, ένας από τους πιο κορυφαίους γιατρούς της χώρας μόλις αντιλαμβάνεται την παρουσία του Καστανίδη στην πρώτη θέση, δεν άντεξε και γύρισε και του είπε:
«καλά δεν ντρέπεστε να ταξιδεύετε ακόμη και σήμερα στην πρώτη θέση; Εγώ την δική μου θέση την πληρώνω από τη τσέπη μου.
Γιατί όμως να πληρώνω και τη δική σας θέση και τα προνόμια σας; Θα παθαίνατε κάτι αν ταξιδεύατε σε οικονομική θέση;» αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος ο γιατρός.
Ο Καστανίδης κατέβασε το κεφάλι και δεν είπε ούτε λέξη!
Τότε τη σκυτάλη της κριτικής πήρε έτερος γιατρός ο οποίος με ειρωνικό τρόπο σχολίασε: «δεν το βλέπεις το παχύδερμο που δεν συγκινείται».
Οι επιβάτες πάντως πολύ το καταχάρηκαν και χειροκροτούσαν!
Μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο στη Θεσσαλονίκη, ο Καστανιδης την έκανε αμέσως με ελαφρά πηδηματάκια και σίγουρα θα το ξανασκεφτεί (;) να ταξιδέψει πρώτη θέση εις υγείαν των κορόιδων φορολογούμενων…
http://www.kentrinews.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates