Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

«Θα είμαστε όλοι εκεί!»


Ραντεβού στο Σύνταγμα έχουν την προσεχή Τρίτη στις 18:00 το απόγευμα όλοι οι «αγανακτισμένοι» πολίτες, που ανησυχούν όχι μόνο για το αύριο της χώρας, αλλά και την υγεία τους.
Η διάταξη που προωθεί η κυβέρνηση Παπαδήμου και η Τρόικα θα αντικαταστήσει – εφόσον ψηφιστεί – τα επιτυχημένα και αποτελεσματικά ελληνικά γενόσημα με ξένα αμφιβόλου ποιότητας, κατασκευασμένα σε κάποιο υπόγειο του Μπαγκλαντές, της Ινδίας και του Πακιστάν.
Στο κάλεσμα που έχει δοθεί μέσω facebook αναμένεται να ανταποκριθούν, μεταξύ άλλων, χιλιάδες συνταξιούχοι, που είναι ίσως εκείνοι που κινδυνεύουν περισσότερα από τα επικίνδυνα αντίγραφα φαρμάκων.
«Στην Αρχαία Κέα έδιναν κώνειο σε όσους ήταν πάνω από 60 ετών, προκειμένου να απαλλαγούν από τους ηλικιωμένους και να φτάσει η τροφή για τους νεότερους. Η σημερινή κυβέρνηση θα μας ποτίζει με άλλο κώνειο, με γενόσημα φάρμακα από την Ινδία και το Μπαγκλαντές, για να μπορέσει να μειώσει τη φαρμακευτική δαπάνη που έχει υποσχεθεί ο κ.Λοβέρδος στην τρόικα. Αυτά τα φάρμακα δεν ξέρουμε πώς ακριβώς παρασκευάζονται και δεν είναι σίγουρο ότι θα έχουν το ανάλογο αποτέλεσμα», δηλώνει στο newsbomb ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Δημοσίου Παναγιώτης Βαβουγιός, που επικροτεί κινητοποιήσεις, όπως αυτή που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Τρίτη.

Πηγή: prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates