Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Έξαπατούσε πολίτες από το 2008 και η ΕΛ.ΑΣ. το έκρυβε

Τι και εάν πέφτανε βροχή οι καταγγελίες στην ΕΛΑΣ ότι μια 39χρονη έχει κατακλέψει δεκάδες πολίτες σε Αττική και Κόρινθο. Η αστυνομία δεν έβγαλε καμία...
ανακοίνωση για να προστατέψει τους υπόλοιπους πολίτες. Αποτέλεσμα; Η γυναίκα, «έφαγε» μόνο 3 εκατ.ευρώ!!
Η προχειρότητα με την οποία η αστυνομία χειρίστηκε και αυτή την υπόθεση, κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Βέβαια, ευθύνες έχει και η δικαιοσύνη, αλλά πρωτίστως, φταίει η ΕΛΑΣ.

Τι πραγματικά συνέβη: από το 2008 μια 39χρονη γυναίκα η οποία εμφανίζεται ως δικηγόρος τράπεζας, υπεύθυνη για πλειστηριασμούς κατασχεμένων ακινήτων και οχημάτων, έπεισε δεκάδες συμπολίτες μας ότι μπορεί να μεσολαβήσει ώστε αυτοί να μπορέσουν να τα αγοράσουν σε ιδιαίτερα εξευτελιστικές τιμές. Με το αζημίωτο φυσικά. Βέβαια, μόλις έπαιρνε τα χρήματα, εξαφανιζόταν και οι παρ’ ολίγον μελλοντικοί ιδιοκτήτες πολυτελών σπιτιών και αυτοκινήτων «έκλαιγαν» τα λεφτά τους.

Το 2008 η γυναίκα έπειτα από καταγγελίες εντοπίστηκε και συνελήφθη και η δικαιοσύνη έκρινε πως ένας χρόνος φυλάκισης ήταν αρκετός για να συνετιστεί. Με το που αποφυλακίστηκε όμως, η 39χρονη άρχισε τα ίδια και μέχρι σήμερα, έχει εξαπατήσει δεκάδες συμπολίτες μας, αποσπώντας τους συνολικά 3 εκατομμύρια ευρώ.

Εάν η αστυνομία φρόντιζε να ενημερώσει για την δράση της, ίσως πολλοί συνάνθρωποι μας να μην οδύρονταν για τα χαμένα χρήματα τους. Αλλά δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούμε οτιδήποτε μπορεί να πλήξει το γόητρο της ΕΛΑΣ που ψάχνει κακοποιούς και δεν τους βρίσκει επί χρόνια, σκέφτονται κάποιοι υψηλόβαθμοι «κύριοι» στην Κατεχάκη και την λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates