Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ALTER


Ειδική αναφορά έκανε ο Γιώργος Κουρής στην τελευταία του ανακοίνωση - κωμωδία για τον Κώστα Γιαννίκο και την συμβολή του στην επιτυχία που είχε ο σταθμός τις καλές του ημέρες. Ο Κώστας λέει με την μεγάλη του εμπειρία από τρεις σταθμούς κυριολεκτικά μεταμόρφωσε το κανάλι όταν αυτό πέρασε στην κατοχή του Γιώργου Κουρή, με όχι και τόσο κομψό τρόπο...
(το τελευταίο δεν το γράφει, νομίζοντας πως δεν
ξέρουμε τι έγινε τότε).
Τι έκανε ο μπάρμπα - Κώστας (μαζί με τον κυρ - Γιώργο) τότε ώστε να υπάρξει μια... τόσο καλή συνέχεια στην δύσκολη κατάσταση που ήταν ο σταθμός; Έβαλαν με τρεις και εξήντα το μαγαζί στο Χ.Α. κερδίζοντας του κόσμου τα χρήματα και στην συνέχεια ο Κώστας ξαμολήθηκε στις τράπεζες για δάνεια. Την ίδια στιγμή αλλά και αργότερα κουβάλησε κόσμο από το Star και όσους βρίσκονταν στην απέξω τηλεοπτικά για ένα σωρό λόγους (από Ευαγγελάτο μέχρι Χατζηνικολάου), αγοράζοντας (για λογαριασμό του) την μια επιχείρηση μετά την άλλη.
Πόσο καλός είναι ο Κώστας Γιαννίκος σαν επιχειρηματίας; Η εφορία δεν πάτησε ποτέ στο κανάλι και την μια φορά που το έκανε η υπόθεση κατέληξε στην αυτοκτονία(;) ενός εφοριακού. Άφησε φέσι πάνω από μισό δις. Έβαλε διαφήμιση για όλη την πραμάτεια του που αν ήταν πληρωμένη θα έβγαζε το μισό φέσι που έβαλε ο ίδιος (εκτός από την γκρίζα).
Έβγαλε απίστευτα ποσά από τα τηλέφωνα (ακόμη και από την Eurovision μια χρονιά που... τυχαία όσοι ψήφιζαν για την Κύπρο τελικά το έκαναν για... κάτι στο Alter).
Έχουμε λοιπόν φοροδιαφυγή ακραίας μορφής, τεράστια δάνεια που δεν έγινε η αποπληρωμή τους και έσοδα από τον σταθμό αλλά και από τα υπόλοιπα μαγαζιά του μπάρμπα - Κώστα.
Ο Κώστας Γιαννίκος μαζί με τον Γιώργο Κουρή δηλαδή στην περίπτωση που ήταν εντάξει στις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι σε τρίτους, πόσα... δις θα ήταν το κανόνι του Alter σήμερα, που για πολλούς βρίσκεται πλέον στα... 700 εκατ. ευρώ;
Βέβαια, ο Γιώργος Κουρής στην ανακοίνωση λέει πως κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα και για όσους απ' την διοίκηση (στην οποία δεν είχε συμμετοχή, αυτός τα "νοίκια" τσέπωνε από αυτή) έφεραν το κανάλι σε αυτό το μαύρο χάλι, κάτι που αναφέρει τους τελευταίους 10 μήνες.
Κυρ -Γιώργο, ο Κώστας είναι περίεργο πως κατάφερε να διατηρήσει το δισκοπωλείο που είχε τόσα χρόνια για να μην σου πω ότι δεν κάνει ούτε για διαχειριστής στη φου - φου του καστανά: θα τρώει τα κάστανα και η φου - φου θα βαρέσει κανόνι...      

http://plagiotitlos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates