Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Στο ΣΚΑΙ η Νικολούλη αν δεν ανοίξει το ALTER

Σε συνέντευξη που έδωσε η Αγγελική Νικολούλη σε περιοδικό για την τηλεόραση (TVBOX) μίλησε τόσο για το Alter όσο και για το μέλλον της εκπομπής "Φως στο Τούνελ" στην περίπτωση που ο κυρ - Γιώργος (Κουρής) δεν καταφέρει να "αναστήσει" τον σταθμό του Μπουρναζίου.
Η Νικολούλη είπε χαρακτηριστικά για το Alter
πως δεν αφήνεις εύκολα...

ένα σταθμό που σε στήριξε τόσα χρόνια. Πριν λίγες εβδομάδες είχε δηλώσει βέβαια και για τον μισθό που της έδινε ο Κώστας Γιαννίκος που ήταν αρκετά μεγάλος, χωρίς να αναφέρει ακριβώς το ποσόν, ενώ είναι κοινό μυστικό πως η Νικολούλη όπως και ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν έχουν δεχθεί κάποια αξιόλογη πρόταση...
Είπε όμως για το Alter ότι "πιστεύει πως όλα θα ξεκαθαρίσουν και άλλωστε δεν υπάρχουν πολλές λύσεις, ή ανοίγει εκ νέου ή κλείνει διαπαντός".
Ύστερα από το ανάγνωσμα αυτής της δήλωσης κατάλαβα γιατί η Αγγελική Νικολούλη έκανε την συγκεκριμένη εκπομπή τόσα χρόνια, αφού είναι ηλίου φαεινότερο πως διαβάζει βουλωμένο γράμμα!
Το κερασάκι της ενδιαφέρουσας συνέντευξης της Αγγελικής όμως είναι πως δήλωσε ότι είχε και έχει καλές σχέσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο: ο Γιάννης πάλι δεν έχει καλές με τον Γιώργο Κουρή που θέλει να ανοίξει πάλι... τζάμπα το Alter.
Έτσι, η Νικολούλη θεωρεί τον Σκάι σαν μια από τις πρώτες επιλογές της στην περίπτωση που το Alter κλείσει δια παντός. Τώρα, η δήλωση αυτή δεν ξεκαθαρίζει αν έχει γίνει κάποια πρόταση από τον Γιάννη (Αλαφούζο) που έχει καλές σχέσεις μαζί του (η Αγγελική το λέει, όχι εγώ).
Πάντως κάπου το Δεκέμβριο του 2011 είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως η Αγγελική Νικολούλη είχε μιλήσει ήδη με τον Σκάι προκειμένου να ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε ο Γιώργος Αυτιάς.


Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates