Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Η ΟΛΓΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ALTER

Συνέντευξη παραχώρησε η Όλγα Λαφαζάνη στο entertv όπου όταν ρωτήθηκε... για το Alter βρήκε πως "σίγουρα δεν είμαστε όλοι ενωμένοι σαν γροθιά". Συνέχισε αναφέροντας ότι "υπάρχουν πολλά συμφέροντα και σκοπιμότητες από πολλές
πλευρές".
Η Όλγα στην συνέντευξη μίλησε και για το TV Magic απ' όπου ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση. Δεν θα σχολιάσω την δήλωση περί... ένωσης και γροθιάς, θα θυμίσω μόνο πως όταν ο "γάτος" με την Porsche (την καλή με το GT και στον αριθμό στο τέλος) έφυγε από το TV Magic η κατάσταση δεν είχε να ζηλέψει και πολλά πράγματα από το Alter. Για να μην πω ότι τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα.
Όλο και λιγότεροι κάθε μέρα στον σταθμό, μερικοί σαν αυτόν με το "δωματιάκι γραφείο" μπαίνοντας δεξιά (απέναντι από τα σεκιούριτι) στον κόσμο τους, φέσι και χάος.
Και καμία προσπάθεια για κάποια "ένωση" προκειμένου να γίνει κάτι, με το σκορποχώρι να έχει κλειστεί στα προσωπικά του βάσανα που δεν πήγαζαν σε όλες τις περιπτώσεις μέσα από τον σταθμό (σπόντα για έναν ακόμη μετέπειτα συνεργάτη του Alter, που σύντομα θα ξεβολευτεί από το κανάλι που είναι σήμερα και είχε μεγάλο τριχοπρόβλημα...). Σε όλα αυτά προσθέστε πως ο κόσμος δεν είχε καμία σχέση με το πλήθος του Alter.

Υ.Γ. Η φωτογραφία από τις παλιές καλές εποχές του μπάρμπα - Κώστα και του προγράμματός του στο Alter, αφού είναι χαρακτηριστική και η κλήρωση που υπάρχει με το αζημίωτο για μια τηλεόραση δώρο: μπάρμπα - Κώστα τα μισά χρήματα που τσέπωνες από τα τηλέφωνα ή τα μηνύματα να είχες κρατήσει θα είχες εξασφαλισμένους τους μισθούς δέκα (και βάλε) ετών για το προσωπικό του Alter. Μαζί με αυτά από τα χαϊβάνια εκεί στην Κυψέλη που αντί να φέρουν, πήραν απ' τα τηλέφωνα και τα μηνύματα... Όχι τίποτα άλλο αλλά ο "περούκας" δεν πάντρεψε ακόμη και την κόρη...

plagiotitlos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates