Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ALTER - ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ....ΜΕ ΠΡΟΤΙΜΉΣΕΙΣ !!

Απάντηση αναγνώστη tragana-messinias.blogspot.com

Φίλε αναγώστη που συνεχώς βομβαρδίζεις με επιστολές που δημοσιεύονται στα Μεσσηνιακά νέα καλό θα ήταν από την ανωνυμία μα βγεις στην επωνυμία. Ο λόγος σου τότε θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. Το να εκτοξεύεις λίβελους σε ανθρώπους που παραμένουν...

απλήρωτοι είναι τουλάχιστον πολύ κακό.

Μιλάς για μειώσεις σε άλλα κανάλια και πολύ σωστά λες. Άραγε ποιος εμφανίστηκε τόσα χρόνια στο ΑΛΤΕΡ και να συζητήσει με τους εργαζομένους. Αντίθετα μάλιστα όλοι καλοπέρναγαν στις πλάτες μας και τώρα στα...ζουζούνια τους. Εγώ που γράφω είμαι απλήρωτος 13 μήνες το ίδιο και η γυναίκα μου. Ποιος μας σκέφτηκε άραγε εμάς; Εμάς που επί τόσα χρόνια είμασταν στο δρόμο του ρεπορταζ και μισθό υπέρογκο των 1200 ευρώ. Όλο αυτό το διάστημα παραμυθιαστήκαμε με τις ημερομηνίες και όλοι βάζαμε πλάτη αν και γνωρίζαμε ότι αυτό είναι μάταιο. Το ίδιο δεν έκανες και εσύ ανώνυμε αναγνώστη.

Μήπως γνωρίζεις ότι έκλεισαν  τα γραφεία της Θεσσαλονίκης  γιατί ποτέ δεν πλήρωσε κανένας; Η μήπως φταίνε και για αυτό οι εργαζόμενοι; Μήπως γνωρίζεις ότι το σήμα δεν εκπέμπει από εντολή της διοίκησης; Η μήπως και αυτό φταίνε οι εργαζόμενοι. Μήπως γνωρίζεις ότι κάποιοι έχασαν τα σπίτια τους και άλλοι δεν έχουν να πάρουν γάλα στα παιδιά τους; Η μήπως φταίνε και για αυτό οι εργαζόμενοι. Μήπως ξέρεις ποιοι θησαύριζαν όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τιο αλτερ; Η μήπως και αυτό έπρεπε να το γνωρίζουν οι εργαζόμενοι; Μήπως γνωρίζεις ότι παραμένεις και εσύ απλήρωτος; Για σένα εκεί φταίνε οι εργαζόμενοι.

Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε φίλε....

Με εκτίμηση επώνυμα Παναγιώτης Γιδάς

Η επιστολή στα μεσσηνιακά νέα 


ΓΕΝΝΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ !!Από Αναγνώστη
Προβληματίζει το γεγονός΄ ότι στο ΜΕΓΚΑ έχουν ήδη ξεκινήσει οι μειώσεις μισθών, έχουν ήδη ξεκινήσει οι απολύσεις προσωπικού και μάλιστα φεύγουν ικανοί εργαζόμενοι και παραμένουν τα βύσματα που κυκλοφορούν με πανακριβα αυτοκίνητα και αξεσουάρ , έχει ήδη ανακοινωθεί και το ποσοστό της μείωσης των αποδοχών για τους επόμενους μήνες και παρόλα αυτά δεν έχει ανοίξει μύτη... 
¨Οταν αυτά προσπάθησαν να γίνουν στο ΑΛΤΕΡ ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Ξεσηκώθηκαν τα σωματεία , απεργίες , στάσεις.και απειλές. 
Άραγε αυτοί δεν είναι συνάδελφοι που απολύονται κύριοι της ΕΣΗΕΑ - ΕΠΗΕΑ και ΕΤΙΤΑ? ΄Δεν είναι άνθρωπο, δεν μένουν άνεργοι. 
Και μάλιστα σε ένα κανάλι που είναι από τα δυνατότερα του χώρου και από πλευράς επιχειρηματιών. Αλλά μήπως ήρθε η ώρα να προβληματιστούμε γιατί θέλετε το κανάλι κλειστό ? 
Είστε οι συνδικάλες μόνο για το ΑΛΤΕΡ ? 
Η στη πλάτη των εργαζομένων του ΑΛΤΕΡ μπορείτε μόνο να κάνετε παιχνίδια?  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates