Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Καταγγελία-βόμβα Λυκουρέντζου για την ομαλή πορεία των εκλογών

Καταγγελία-βόμβα έκανε σήμερα ο βουλευτής της Ν.Δ. Ανδρέας Λυκουρέντζος μιλώντας στο κρατικό ραδιοφωνο για «ακραίες συμπεριφορές και αντιλήψεις» που επικρατούν όπως δήλωσε ο ίδιος στις σκέψεις ορισμένων πολιτικών παραγόντων, κατά την πορεία της... χώρας προς τις εκλογές.

«Στη ΝΔ σχεδιάζουμε την εκλογική μας εκστρατεία στο πνεύμα, μικρές συγκεντρώσεις, μεγαλύτερη επικοινωνία με τους πολίτες με ψυχραιμία με νηφαλιότητα και να αποκρούσουμε τις όποιες ακραίες συμπεριφορές που ενδεχομένως σχεδιάζονται από ορισμένους κύκλους να εκδηλωθούν να ναρκοθετήσουν την ομαλή πορεία της χώρας προς τις εκλογές.

Έχουμε σοβαρές ενδείξεις ότι στη σκέψη ορισμένων πολιτικών παραγόντων επικρατούν τέτοιες αντιλήψεις για ακραίες συμπεριφορές.» ανέφερε ο κ. Λυκουρέντζος και επεσήμανε :

«Ο λαϊκισμός δεν έχει την διάκριση από πού προέρχεται, είναι λαϊκισμός. Εκείνοι που έχουν τις εύκολες και μαγικές λύσεις ανήκουν στο σύνολο του πολιτικού φάσματος της χώρας.

Δεν με εντυπωσιάζει αυτό, διότι και αυτοί που προέρχονται από το χώρο της ΝΔ και αυτοί που ανήκουν στην αριστερά ταυτίζονται.»

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates