Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΣΟΚ: Λήστευε γυναίκες και μετά ασελγούσε πάνω τους!

Ένα ανθρωπόμορφο τέρας κατάφεραν και συνέλαβαν οι άνδρες της ασφάλειας.

Πρόκειται για έναν 37χρονο, ο όποιος, αφού πρώτα λήστευε νεαρές γυναίκες, στη συνέχεια προέβαινε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τους.

Ο διεστραμμένος άνδρας δρούσε κυρίως... πρωινές ώρες, όταν οι γυναίκες επέστρεφαν από διασκέδαση.

Πρώτα τις ακινητοποιούσε με την απειλή περίστροφου και στη συνέχεια τις ανάγκαζε να τον οδηγήσουν σπίτι τους, oλοκληρώνοντας την αρρωστημένη του φαντασίωση.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς έχει διαπράξει κατά το τελευταίο τρίμηνο, στις περιοχές του Ζωγράφου και Αμπελοκήπων πέντε ληστείες και μία απόπειρα ληστείας, σε δύο από τις οποίες προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος γυναικών.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα που αφαίρεσε από τις παθούσες, ένα περίστροφο με έξι φυσίγγια κρότου, ένα μαχαίρι, μια συσκευή-σπρέυ με αναισθητικό υγρό, μια κουκούλα τύπου full face, δυο ζεύγη γαντιών, ένα ξύλινο ρόπαλο, δυο μεταλλικά πτυσσόμενα κλομπ, μια σιδερογροθιά, 129 κροτίδες, 51 φυσίγγια κρότου, ένα πιστόλι φωτοβολίδων, 13 φυσίγγια των6 mm, και ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates