Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Δεν έχουν τελειωμό οι παραιτήσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ!


Στο ΠΑΣΟΚ, τελικά, δεν έχουν τελειωμό οι αποχωρήσεις στελεχών από όλη την Ελλάδα!
Και χθες, στην Ιπποκράτους, προσπαθούσαν να βάλουν... τάξη με τις παραιτήσεις, καθώς μέρα με την μέρα θυμίζουν όλο και πιο πολύ...
τσουνάμι.!
Χθες, για παράδειγμα, αντίο από το ΠΑΣΟΚ  είπε η Σοφία Πανδή που ήταν Αν. Γραμματέας Β1 Ν.Ε. Νότιας Αθήνας, ΠΑΣΟΚ και από μέλος του κινήματος, κάνοντας λόγο για... σχιζοφρένεια: "Η πορεία που επέλεξε μια ηγετική κάστα μέσα στο ΠΑΣΟΚ, τα τελευταία χρόνια, μας έχει φέρει στα όρια της σχιζοφρένειας. Από τη μία έχουμε τα πιστεύω μας, τις αρχές της 3ης Σεπτεμβρίου, πάνω στις οποίες οικοδομήθηκε το Σοσιαλιστικό μας κίνημα και από την άλλη καλούμαστε να απολογηθούμε για τα νεοφιλελεύθερα εγκλήματα των κυβερνόντων, για τα οποία ποτέ δεν ρωτηθήκαμε".
Παραιτήθηκε και ο Αλέξανδρος Λογοθετίδης απο μέλος της Π.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και από μέλος ΠΑΣΟΚ, όπου στην επιστολή του τονίζει μεταξύ άλλων πως "...η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ (απερχόμενη και επερχόμενη σε αγαστή συνεργασία), εξοβελίζοντας κάθε διαφορετική και κριτική φωνή, μεταμορφώνει το πάλαι ποτέ ρωμαλέο κίνημα σε ένα συρρικνωμένο ιδεολογικό μόρφωμα του νεοφιλελευθερισμού, απαξιωμένο στη κοινωνική συνείδηση και αποξενωμένο από τις γενέθλιες αρχές του. Οι εξελίξεις αυτές ισχυροποίησαν τους έντονους προβληματισμούς μου για την ιδεολογική και πολιτική μεταμόρφωση του ΠΑΣΟΚ και θεμελίωσαν την απόφαση μου να υποβάλλω την παραίτηση μου από εκλεγμένο μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας και από μέλος του ΠΑΣΟΚ, μένοντας σταθερά πιστός στις γενέθλιες αρχές της 3ης Σεπτέμβρη 1974, με παρακαταθήκη τους μακροχρόνιους ωραίους αγώνες που όλοι μαζί δώσαμε και συμμετοχή σε νέους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες".

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates