Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ε ρε γλέντια....Αδήλωτο το εκατομμύριο του Κούβελου!


Νέες διαστάσεις προσλαμβάνει η υπόθεση με το έμβασμα του ενός εκατομμυρίου δολαρίων προς το εξωτερικό καθώς σύμφωνα με το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών, η συγκεκριμένη τραπεζική κίνηση αλλά και ο τραπεζικός λογαριασμός όπου κατέληξε  δεν ήταν δηλωμένα στο...
σχετικό «πόθεν έσχες».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της επιτροπςή ελέγχου πόθεν έσχες της Βουλής κ. Βαγγέλη Αργύρη, κληθείς ο κ. Κούβελος από τους ελεγκτές να απαντήσει για την «παράλειψη», είπε ότι έγινε λάθος εκ παραδρομής. Συμπλήρωσε ότι στο συγκεκριμένο λογαριασμό που διατηρείται σε τράπεζα του Λονδίνου είναι συνδικαιούχος ο γιος του.

Θυμίζουμε ότι η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας μιλούσε στην Βουλή για «επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου μου, γνωστή μέχρι το 2009-2010 που δημοσιεύθηκε το πόθεν έσχες –δηλαδή και οι μετοχές του και τα πάντα … Η δουλειά του κυρίου Νικολούδη είναι να ψάχνει το «βρώμικο» χρήμα. Αυτήν τη στιγμή μιλάμε για γνωστοποιημένη επιχειρηματική δράση, δημοσιοποιημένη στα πόθεν έσχες…».

Από την πλευρά του,  ο κ. Κούβελος υποστήριζε ότι «τα χρήματα του εμβάσματος είναι προϊόν ναυτιλιακού συναλλάγματος σε δολάρια ΗΠΑ και όχι σε ευρώ, δηλωμένα νομίμως στο πόθεν έσχες μου".


Πηγή: protothema.gr
Ο ίδιος είχε προσθέσει ότι το ποσό αυτό ήταν μέρος μόνο των χρημάτων που είχαν δοθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates