Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ελληνοτουρκικός γάμος στo Costa Navarino

Ο γάμος της Εντας Πολάτ, κόρης του Τούρκου μεγιστάνα Αντνάν Πολάτ, με τον Ελληνα Δημήτρη Γκινοσάτη, θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου στo...
Costa Navarino.
H "Σίβυλλα" έγραψε στο "Βήμα" για τον ελληνοτουρκικό αυτό γάμο:
«Τούρκοι billionaires, Ρώσοι και Βραζιλιάνοι μεγιστάνες θα καταφτάσουν στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino για τους γάμους Polat - Γκινοσάτη. Το αεροδρόμιο της Καλαμάτας θα είναι αρκετό για να φιλοξενήσει όλα αυτά τα learjets; Ο Αdnan Polat είναι ένας από τους ισχυρότερους businessmen στην Τουρκία. Ιδιοκτήτης μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών και ποδοσφαιρικών ομάδων (στο παρελθόν) όπως η Γαλατασαράι, έγινε γνωστός στην Ελλάδα μέσα από ένα παρ' ολίγον τραγικό περιστατικό. Μερικές ημέρες πριν ο Polat Tower, ένας ουρανοξύστης στην Κωνσταντινούπολη, τυλίχτηκε στις φλόγες. Τελικά η τραγωδία αποφεύχθηκε χωρίς να υπάρξουν θύματα, επειδή το συγκεκριμένο κτήριο είναι "έξυπνο"!
Η οικογένεια Polat θα φτάσει στο ξενοδοχειακό συγκρότημα λίγα 24ωρα πριν από τον γάμο. Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια. Το όλο σκηνικό αναμένεται χολιγουντιανό. Ο Τούρκος tycoon θα ενισχύσει τη σκληρά δοκιμαζόμενη ελληνική οικονομία με πολλές πολλές χιλιάδες ευρώ...».


eleftheria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates