Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Ρέθυμνο: 14χρονος στο νοσοκομείο έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ!





Οι γιατροί του έκαναν την κατάλληλη θεραπεία και κατάφεραν να τον συνεφέρουν ώστε να...

επιστρέψει στο σπίτι του - Δεν βάζουν μυαλό ούτε τα παιδιά, ούτε αυτοί που εξακολουθούν να τους σερβίρουν οινοπνευματώδη ποτά, μετά και από το θάνατο σοκ της 16χρονης Στέλλας το Πάσχα του 2011

Ούτε οι ανήλικοι του Ρεθύμνου βάζουν μυαλό, ούτε αυτοί που εξακολουθούν να τους σερβίρουν οινοπνευματώδη ποτά παρά το σοκ που προκάλεσε ο θάνατος της 16χρονης Στέλλας από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ τα ξημερώματα του Πάσχα του 2011, για τον οποίο η δίκη συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων!


Απόδειξη ότι, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το Καρναβάλι στον κεντρικό δρόμο της πόλης, ένα 14χρονο αγόρι παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε σε κακή κατάσταση υπό την επήρεια μέθης στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου! Οι γιατροί του έκαναν την κατάλληλη θεραπεία και κατάφεραν να τον συνεφέρουν ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του.

Η υπόθεση, όμως, δεν τελειώνει εδώ. Η Ασφάλεια Ρεθύμνου διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει κάτω από ποιες συνθήκες κατανάλωσε αλκοολούχα ποτά το ανήλικο παιδί και, κυρίως, ποιος του έδωσε να πιει. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να σχηματιστεί δικογραφία και σε βάρος των γονιών του για την πλημμελή εποπτεία του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates