Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Με το φόβο επεισοδίων την 25η Μαρτίου ο Λουκάς Παπαδήμος συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη


Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος αντιμετώπισης των αντιδράσεων στις παρελάσεις εν όψει της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Στη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του προέδρου του...
ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη για την εγκληματικότητα, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι το ....
θέμα των αντιδράσεων συζητήθηκε και χθες στο υπουργικό συμβούλιο και, όπως είπε, στην κυβέρνηση υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για το φαινόμενο αυτό.

Υπογράμμισε ακόμη ότι αυτές οι αντιδράσεις από ισχνές μειοψηφίες, δεν μπορεί να συμβούν ξανά και κάλεσε όλα τα κόμματα να σταθούν απέναντι σε αυτές.

«Δεν μπορεί μικρές ακραίες δυνάμεις να εμποδίζουν τις λειτουργίες της χώρας. Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Ισχνές μειοψηφίες επιχειρούν εν μέσω κρίσης να το εκμεταλλευτούν, επιβάλλοντας τις δικές τους απόψεις. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί ξανά. Όλοι θα πρέπει να σταθούμε απέναντί τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζάφερης, κάλεσε την κυβέρνηση «να προστατεύσει το αστικό καθεστώς» και «να εγγυηθεί ότι θα έχουμε ασφαλείς εκλογές».

«Καταργήθηκαν οι παρελάσεις. Χρόνια η Αριστερά το ζητούσε και βρέθηκε ο τρόπος. Τι συμβαίνει; Δεν ξέρουμε ποιοι είναι; Θα παραδώστε στα άκρα τη χώρα; Πώς θα γίνουν εκλογές όταν μπορεί κάποιος σήμερα να προπηλακίζει, αύριο με πέτρες και μεθαύριο με σφαίρες;» σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης.


egklimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates