Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Πρωτοφανές περιστατικό σε Λύκειο της Πάτρας!!Αυνανίζονταν μέσα στην τάξη μπροστά στην καθηγήτρια


Πρωτοφανές περιστατικό σε Λύκειο της Πάτρας με δύο μαθητές οι οποίοι εντοπίστηκαν από την καθηγήτριά τους να αυνανίζονται... μέσα στην τάξη!

Η καθηγήτρια έπαθε σοκ και στην κυριολεξία δεν ήξερε τι να κάνει! Σύμφωνα με...
δημοσίευμα της εφημερίδας "Κόσμος", οι δύο έφηβοι είχαν ξεκουμπώσει το παντελόνι τους, «συγχρονίστηκαν» και έθεσαν σε... εφαρμογή την αηδιαστική σκέψη τους χωρίς να υπολογίζουν όχι μόνο την καθηγήτριά τους αλλά και τους συμμαθητές τους!


Το συμβάν που συνέβη σε Λύκειο της πόλης προκάλεσε σοκ στο σύνολο της σχολικής κοινότητας ενώ για το θέμα συνεδρίασε και ο Σύλλογος Διδασκόντων προκειμένου καθορίσει τη στάση του έναντι των δύο μαθητών της Β΄ τάξεως.


 Μάλιστα οι εκπαιδευτικοί μη έχοντας την εμπειρία αντιμετώπισης αντίστοιχου συμβάντος φέρονται να ζήτησαν την βοήθεια ειδικών.


 Οι δύο μαθητές θεώρησαν προφανώς «αστεία» την όλη κίνησή τους, μόνο που σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη και οι συμμαθητές τους, τους αντιμετώπισαν με χλεύη, ενώ κάποιοι έφθασαν στο σημείο να τους... απαξιώνουν σεξουαλικά, με στόχο να τους αποδείξουν πως δεν «έδειξαν κάτι με αυτή την πράξη»! Η καθηγήτρια από την πλευρά της υπέστη δικαιολογημένο σοκ αφού όχι μόνο βρέθηκε αντιμέτωπη με το θλιβερό θέαμα δύο έφηβων που αυτοϊκανοποιούνταν δημόσια (αν ήσαν ενήλικες θα αντιμετωπίζονταν ως ανώμαλοι επιδειξίες) αλλά θα έπρεπε να αντιδράσει άμεσα, να«ζυγίσει» την κατάσταση και να αντιμετωπίσει το γεγονός, σεβόμενη... την ηλικία των μαθητών της!


ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ


Σεξ στην τουαλέτα


Ενα αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί στην Ιταλία, στις 20 Φεβρουαρίου 2012. Διευθυντής σχολείου τιμώρησε με τέσσερις ημέρες αποβολή 15χρονη μαθήτρια που συνελήφθη να κάνει σεξ στις τουαλέτες του σχολείου με συνομήλικο συμμαθητή της, ενώ ο παρτενέρ της τιμωρήθηκε με μόλις μία ημέρα αποβολή.


Όπως είχε μεταδώσει προ ημερών το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, η διεύθυνση του σχολείου αρνήθηκε να παράσχει εξηγήσεις για το γεγονός ότι το κορίτσι τιμωρήθηκε αυστηρότερα από το αγόρι.


Μέλη του διδακτικού προσωπικού ανέφεραν, υπό την προϋπόθεση να μην κατονομαστούν, ότι η 15χρονη «πλήρωσε» τη γενικότερη συμπεριφορά της, αντίθετα με το αγόρι στο οποίο φαίνεται ότι αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.


Η ακαδημαϊκή κοινότητα, πάντως, δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την απόφαση. «Θα ήταν προτιμότερη μια παρατήρηση», σχολίασε ο Μικέλε Ορέτσι, εκπρόσωπος της ιταλικής Ένωσης Φοιτητών, ενώ η Σοφία Σαμπατίνο, συντονίστρια του ιταλικού δικτύου των Φοιτητών, τόνισε ότι θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερη ενημέρωση στα σχολεία για ένα ακανθώδες θέμα όπως είναι αυτό του σεξ στην εφηβική ηλικία. «Η απόφαση να τιμωρηθούν με διαφορετικές ποινές δύο έφηβοι που έκαναν σεξ στο σχολείο είναι ακατανόητη. Και οι δύο είχαν πλήρη επίγνωση αυτού που έκαναν κι έπρεπε να τιμωρηθούν με τον ίδιο τρόπο», πρόσθεσε η ίδια. «Αγανακτισμένη ως γυναίκα και ως μέλος του Κοινοβουλίου», δήλωσε η βουλευτίνα του κεντροδεξιού κόμματος FLI Κιάρα Μορόνι.


Οι δύο δράστες έγιναν αντιληπτοί από συμμαθητή τους, ο οποίος επιστρέφοντας στην τάξη του ανακοίνωσε ότι «κάποιοι διασκεδάζουν στις τουαλέτες». Σύντομα, το ροζ διάλειμμα των δύο 15χρονων έκανε το γύρο του σχολείου για να φτάσει τελικά στα αυτιά των καθηγητών και του διευθυντή του ιδρύματος.


 Ο τελευταίος αρνήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την απόφασή του. Περιορίστηκε μόνο να δηλώσει ότι το σχολείο του συνεργάζεται αρμονικά με τους γονείς των μαθητών σε θέματα διαπαιδαγώγησης. 


tragiko.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates