Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος «διέγραψε» τον Κώστα Σημίτη

Οι προσεκτικοί, αντελήφθησαν ότι χθες οΕυάγγελος Βενιζέλος παραλαμβάνοντας τηνπροεδρία του ΠΑΣΟΚ είπε ότι είναι η παράταξη του Χαρίλαου Τρικούπη, του Ελευθέριου Βενιζέλου, του Νικόλαου Πλαστήρα, του Γεωργίου Παπανδρέου, του Ανδρέα Παπανδρέου και…
σταμάτησε.

Δεν αναφέρθηκε στον Κώστα Σημίτη, ενώ στη συνέχεια όπως ήταν λογικό αφού βρισκόταν δίπλα του και από αυτόν παραλάμβανε, αναφέρθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου. Όσο γνωρίζουμε τον Ευ. Βενιζέλο, θεωρούμε ότι τέτοια λάθη δεν κάνει. Όποιον δεν αναφέρει, δεν θέλει να τον αναφέρει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι και ο κ. Σημίτης είναι εξαφανισμένος. Ούτε μια δήλωση ευγενείας, για να ευχηθεί καλή τύχη στον κ. Βενιζέλο δεν έκανε.

Οι πληροφορίες λένε ότι αμφότερες οι πλευρές είναι απρόθυμες, χωρίς να γνωρίζουν τους λόγους που δημιούργησαν αποστάσεις μεταξύ του σημερινού αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και του Κώστα Σημίτη. Υπενθυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση του 2007, ο κ. Σημίτης από το παρασκήνιο, είχε στηρίξει Βενιζέλο. Βεβαίως δεν αποκλείεται να υπάρξουν κινήσεις για την αποκατάσταση των σχέσεων, αλλά προσώρας το τοπίο είναι θολό.

Ίσως κάτι διαφανεί το απόγευμα, στην «Εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του συγγραφέα και πολιτικού Νίκου Θέμελη» που διοργανώνει ο Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας μας (ΟΠΕΚ).
Λογικά θα παραβρεθεί ο κ. Σημίτης και ενδεχομένως ο κ. Βενιζέλος αν το επιτρέψουν οι κοινοβουλευτικές του υποχρεώσεις.

Αρ.Πα.


newspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates