Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΟΥΒΕΛΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ


Τσετίν Μάντατζη στην Ξάνθη και Κοτζά Μουμίν Ριτβάν στην Κομοτηνή είναι σε συζητήσεις με την Δημοκρατική Αριστερά (ΔΗΜΑΡ).
Ο Ιλχάν Αχμέτ θυμάται τις παλιές του δόξες, και μάλλον την στρίβειν δια του αρραβώνος από την Ντόρα, βάζοντας πλώρη σε γνωστούς γνώριμους δρόμους που τον ανέδειξαν.
Βασιλικότεροι του βασιλέως στον Τούρκο πρέσβη, γνωστοί μειονοτικοί... δημοσιογράφοι.
Που φαίνονται ότι είναι αποστασιοποιημένοι αλλά ξέρουν καλά το παιγνίδι και το δούλεμα ελληνικών και τουρκικών αρχών.
Απρόβλεπτοι είναι οι μειονοτικοί υποψήφιοι στην Ροδόπη και την Ξάνθη, που βλέποντας κι εκτιμώντας τις εξελίξεις τα ρεύματα που αναπτύσσονται αλλά και την δική τους πολιτική καριέρα, ετοιμάζονται για ανοίγματα ή κωλοτούμπες.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με την στάση που κρατούν αποστασιοποιημένοι από το ΠΑΣΟΚ οι Τσετίν Μάντατζη στην Ξάνθη και Κοτζά Μουμίν Ριτβάν στην Κομοτηνή, είναι σε συζητήσεις με την Δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη, που αν επιβεβαιώσει τα ποσοστά της πανελλαδικά μπορεί να εκλέξει και βουλευτή.
Πάντως η επίσκεψη του πρεσβευτή της Τουρκίας Κερίμ Ουράς πρόσφατα, έδωσε την αφορμή να εμφανιστούν μπροστά του βασιλικότεροι του βασιλέως αλλά και να παραγοντίσουν όχι μόνο πολιτικοί αλλά και δημοσιογράφοι που φαινόταν να παρακολουθούν εκ του μακρόθεν τα πράγματα.
Ιδιαίτερη συνάντηση μαζί του είχε και ο Απτουλχαλήμ Ντεντέ, ενώ ο Τσετόν Μάντατζη σε αποστροφή του λόγου του στον Εχίνο όπου τον καλωσόρισε, ανέφερε ότι «ο Εχίνος είναι τα Δαρδανέλλια της Ανατολικής Θράκης», εννοώντας ότι θα αναχαιτίσει όχι μόνο τις τις ευρωπαϊκές αλλά γενικότερα δυτικές δυνάμεις όπως είχε συμβεί τότε στο Τσανάκαλε, που την Κυριακή έχει τις επετειακές του εκδηλώσεις.

Οι αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό πάντως σχεδιάζονται σε πολλά επιτελεία, στο DEB, στο προξενείο, στα κόμματα που έχουν στρογγυλέψει το λόγο τους.
Δείτε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση του Αρείου Πάγου που επικυρώνει ξανά την κατάργηση της τουρκικής νεολαίας και φυσικά στα γραφεία των υποψηφίων που δεν ξέρουν πώς να ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους προεκλογικές κι άλλες προκειμένου να ζητήσουν μέσα από νέους χώρους την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους.
Αναμένεται να δούμε πολλά στην βραχύβια αυτή προβληματική προεκλογική περίοδο.
ΠΗΓΗ: ”ΧΡΟΝΟΣ” ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates