Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Οι οικοδόμοι της Καλαμάτας... περιμένουν τον Σαμαρά


Μπορεί η αστυνομία να βρίσκεται επί ποδός πολέμου για την επίσκεψη Σαμαρά – Βορίδη στην Καλαμάτα το Σάββατο, μπορεί τα blogs να... βοούν για αγανακτισμένους, αριστεριστές ή αντιεξουσιαστές οι οποίοι θα προσπαθήσουν να... επιτεθούν στον πρόεδρο της ΝΔ και στον υπουργό μεταφορών, όμως το...

άγχος της Συγγρού είναι άλλο.

Όπως έχουν δηλώσει, οι οικοδόμοι της Καλαμάτας σκοπεύουν να αποκλείσουν για λίγη ώρα την εθνική οδό ώστε να μπλοκάρουν τον Αντώνη Σαμαρά και να του παραδώσουν υπόμνημα διαμαρτυρίας δεδομένου ότι, όπως υποστηρίζουν, δεν τους έχει δοθεί καμία δουλειά στα έργα της περιφερειακής οδού της Καλαμάτας ούτε σε αυτό της γέφυρας του Νέδοντα.

Και φαίνεται ότι πέρα από κάποια γιουχαΐσματα ή και αυγά που ενδεχομένως να πέσουν μέσα στην πόλη – κάτι πολύ δύσκολο αφού τα μέτρα τόσο στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα όσα και στην τελετή θεμελίωσης της γέφυρας του ποταμού Νέδοντα, είναι δρακόντεια – οι «γαλάζιοι» φόβοι έχουν να κάνουν με το μπλοκάρισμα του Αντώνη καθ' οδόν προς την «δική του πόλη».

Οι μεσσήνιοι οικοδόμοι απλά θέλουν οι άνθρωποι δουλειά. Για να αποφευχθεί πάντως κάποιο παρατράγουδο βρίσκονται ήδη στη Μεσσηνία στελέχη της ΝΔ τα οποία έχουν μοναδική αποστολή να ηρεμήσουν τους οικοδόμους και να τους υποσχεθούν ότι ο πρόεδρος θα παραλάβει το υπόμνημα και θα κάνει ό,τι μπορεί.

Οπότε δεν έχουν λόγο να στήσουν καρτέρι στην εθνική οδό για να του το δώσουν! Κι όσο κι αν μοιάζει αστείο, αυτό είναι το μεγάλο άγχος του προεδρικού περιβάλλοντος. Οι άνεργοι οικοδόμοι!

http://diktionews.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates