Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ, γιατί η ανθρωπότητα τον έχει ανάγκη


Ο Ελληνικός λαός τα τελευταία χρόνια γίνεται στόχος μιας αισχρής προπαγανδιστικής εκστρατείας εναντίον του από κέντρα που θέλουν την καταστροφή της Ελλάδος . Δεν μπορεί να αντιδράσει , όπως δεν θα μπορούσε και κάθε άλλος λαός που θα του συνέβαινε κάτι τέτοιο .
Η Ελλάδα συμμετείχε στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και αναδείχθηκε νικήτρια στην πρώτη...
φάση αντιμετωπίζοντας την εισβολή της Φασιστικής Ιταλίας . Αντιμετώπισε σθεναρά την εισβολή της Χιτλερικής Γερμανίας , για να υποκύψει τελικά στην πανίσχυρη πολεμική μηχανή της .
Στην διάρκεια της τριπλής κατοχής της Ελλάδος από Γερμανούς, Ιταλούς και Βουλγάρους συμμάχους τότε αγωνίστηκε με αμείωτη ένταση για την απελευθέρωσή της. Όταν όλη η Ευρώπη έβγαινε από τα συντρίμμια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου η Ελλάδα έμπαινε σ’ έναν νέο γύρω αιματηρών συγκρούσεων που μέχρι το 1949 προκάλεσε μεγαλύτερες απώλειες στις υποδομές της όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό της . Αποτέλεσμα της αιματηρής σύγκρουσης ήταν η μη συμμετοχή στο τραπέζι των νικητών του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και η μη απόδοση Ελληνικών εδαφών τα οποία βρίσκονταν στα χέρια των εισβολέων .
Στα 1950 η Ελλάδα είναι ένας σωρός ερειπίων . Τότε ξεκινά ένας τιτάνιος αγώνας για την ανόρθωση της πατρίδος μας , ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει η αιμορραγία σε ανθρώπινο δυναμικό , όταν οι Έλληνες πιεζόμενοι από την ανέχεια φεύγουν από την χώρα για να εργαστούν στην Γερμανία , το Βέλγιο , την Σουηδία, την Αυστραλία και την Αμερική .
Αποτέλεσμα ήταν το οικονομικό θαύμα της Ελλάδος . Δημιουργούνται εργοτάξια, επιχειρήσεις, εργοστάσια και ξεκινά μια περίοδος εκβιομηχάνισης της χώρας . Στην Ελλάδα πλέον παράγονται κάθε είδους Βιομηχανικού προϊόντος , ηλεκτρικές συσκευές, υφάσματα , ενδύματα , ακόμη και μικρά αυτοκίνητα και οπλικά συστήματα .
Το ποσοστό ανάπτυξης είναι ένα από τα υψηλότερα της Ευρώπης . Η Ελλάδα την περίοδο αυτή δεν είχε εξωτερικό χρέος . Δυστυχώς σε κάποιους δεν αρέσει αυτό . Η Ελλάδα πρέπει να συντριβεί και η μέθοδος είναι απλή . Επιβάλλεται ο θεσμός των επανοτοκίων και οι μεγάλες επιχειρήσεις από κερδοφόρες μετατρέπονται σε ζημιογόνες σε ελάχιστο διάστημα .
Η μία επιχείρηση μετά την άλλη κλείνουν και οι στρατιές των ανέργων από τις κοινωνικοποιημένες πλέον ιδιωτικές επιχειρήσεις κατευθύνονται στο δημόσιο ως υπάλληλοι . Η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη . Χωρίς παραγωγικές επιχειρήσεις , χωρίς έρευνα και τεχνολογία , μ’ ένα υπερβολικά διογκωμένο δημόσιο , η χώρα οδηγείται στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου . Οι οικονομίες των Ελλήνων Πολιτών 50 χρόνων εξανεμίζονται στα σκοτεινά , ύποπτα και ύπουλα χρηματιστηριακά παιγνίδια .
Η αδύναμη πλέον και τσακισμένη οικονομία δέχεται το τελικό χτύπημα: Σύρεται στα νύχια του Δ. Ν. Τ. που τα ποσά που εισπράττει έχουν στόχο να ξεπληρώσουν τους τόκους μόνο των παλαιότερων δανείων .
Σήμερα η κατάσταση φαίνεται άπελπις . Ο Έλληνας φοβάται όχι μόνο για την επιβίωσή του αλλά και για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας του. Δεν είναι όμως ένας λαός που υποκύπτει . Η Ιστορία είναι πολλών χιλιετιών . Το έθνος μας πέρασε χειρότερες συμφορές και κατάφερε να ανταπεξέλθει . Δεν θα αφήσουμε να υλοποιηθούν τα σχέδια των δυνάμεων που απεργάζονται τον αφανισμό μας . Θα νικήσουμε γιατί η ανθρωπότητα μας έχει ανάγκη .
Όπως δώσαμε στην Δύση το αλφάβητό της , όπως φέραμε την Αναγέννηση και τον ανθρωπισμό και γκρεμίσαμε το σκοτάδι του Μεσαίωνα , έτσι για μια ακόμη φορά θα επαναφέρουμε το φως του Απόλλωνα από τους Δελφούς και την σοφία της Αθηνάς από την Ακρόπολη και θα τα εγκαθιδρύσουμε θριαμβευτικά ως την μόνη και απόλυτη σωτηρία των λαών όχι μόνο της Ευρώπης αλλά και της Υφηλίου . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates