Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

"Εξωγήινοι έχουν απαγάγει εμβάσματα βουλευτών"


Με μια αδιάσειστη φωτογραφική απόδειξη θα απαντήσει ο πρόεδρος της Βουλής κ. Πετσάλνικος στην επιστολή του Γερμανού ομόλογού του ο οποίος ρωτάει για την φυγάδευση χρημάτων από Έλληνες βουλευτές στο εξωτερικό.
Η περίφημη φωτογραφία που τράβηξε ερασιτέχνης διαδηλωτής και αποδεικνεύει πέραν πάσης αμφιβολίας την αθωότητα των βουλευτών μας αφού δείχνει τους...
πραγματικούς ενόχους για τα εμβάσματα στο εξωτερικό!
Αποφασισμένος να απαντήσει μια και καλή στο πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας κ. Λάμερτ και να θέσει οριστικά τέλος στην πρωτοφανή θρασύτατη παρέμβασή του στα εσωτερικά μας, φέρεται ο Φίλιππος Πετσάλνικος. Η φωτογραφία – καταπέλτης με την οποία σκοπεύει να απαντήσει η ελληνική πλευρά, δείχνει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι δεν φταίνε οι Έλληνες βουλευτές για την φυγάδευση κεφαλαίων στο εξωτερικό, αφού είναι προφανές ότι έχουν πέσει θύματα ενός διαγαλαξιακού δικτύου εξωγήινων πορτοφολάδων!
Οι «αδίστακτοι εξωγήινοι αετονύχηδες» αναφέρει στην απάντησή του ο κ. Πετσάλνικος, κλέβουν το κομπόδεμα των βουλευτών μας («κοποιμιασζωής» στα γερμανικά) και το καταθέτουν σε τράπεζες του εξωτερικού, για να τους ενοχοποιήσουν και να τους κάνουν να φαίνονται λαμόγια («Λαμόγια» στα Γερμανικά).
Επίσης, ιδιαίτερα αυστηρός θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της Βουλής, και σε μια δεύτερη επιστολή του προς τον πρόεδρο της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος: Στην επιστολή θα τον εγκαλεί για τις πληροφορίες που αφήνει να διαρρεύσουν και θα του ζητάει «να σταματήσει να είναι μαρτυριάρης και προδότης γιατί πια οι ξένοι κρυφακούν αυτά που λέμε». Επίσης θα αναφέρει ότι όσο ακόμα υπάρχουν Έλληνες που αγανακτούν με τις καταγγελίες σημαίνει ότι υπάρχει ελπίδα για τον πολιτικό κόσμο, γιατί σημαίνει ότι τον παίρνουν ακόμα στα σοβαρά. 
Τέλος, θα του συστήσει να ελέγξει πρώτα τις καταθέσεις στην τράπεζα «Αλιένζ», που ως γνωστόν την έχουν δημιουργήσει τα «Άλιεν» (εξ’ ου και το όνομα) για να καταθέτουν τα εμβάσματα που κλέβουν από τους Έλληνες, ενώ θα τελειώνει την επιστολή του κλείνοντάς του συνωμοτικά το μάτι. 

Πηγή: Εφημερίδα Χρόνος Κομοτηνής από moufanet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates