Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Οι “κωπηλάτες” από τον 'επενδυτή” του Κώστα Γιαννίκου και άλλα κουλά


Μπορεί ο Κώστας Γιαννίκος να πρότεινε κάποια στιγμή στους "κωπηλάτες" (πρώην εργαζόμενοι στον Επενδυτή) να τους δώσει τον τίτλο του "Επενδυτή" αφού αυτός του "Κόσμου του Επενδυτή" είναι υποθηκευμένος όπως δήλωσε με αντάλλαγμα τους δύο μισθούς που τους όφειλε, μπορεί αυτοί να αρνήθηκαν την προσφορά, αλλά ο
Κώστας όπως δείχνει το πράγμα θα...
πουλήσει το κελεπούρι στους Μπενέκο και Σκανάβη.
Οι "κωπηλάτες" που τα προηγούμενα χρόνια δούλευαν από σχεδόν καθόλου έως πολύ (όσοι έγραφαν για άλλες δύο - τρεις εφημερίδες ή είχαν δικές τους μικροεπιχειρήσεις!) αρνήθηκαν μια τέτοια προσφορά με αντάλλαγμα δύο μισθούς, την στιγμή που ο μπάρμπα - Κώστας κατάφερε να βρει τελικά αγοραστές!
Η αυτοδιαχείριση που ακούγεται σαν... κουλό (και είναι) σε τέτοιες περιπτώσεις πήγε περίπατο ακόμη και όταν ο μπαταχτσής Κώστας τους την πρόσφερε στο πιάτο, δείχνοντας πως καλό είναι να έχει κάποιος μια (ή παραπάνω) δουλειές για να καλύψει τις μικροαστικές σου ανασφάλειες και από εκεί και πέρα ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει η... αφεντιά μας σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων ακόμη και με το ίδιο το αφεντικό ή το "κολλητήρι του".
Τα ευτράπελα που συμβαίνουν σε τέτοιες περιπτώσεις (όσο και κάποιες παρασκηνιακές δηλώσεις) είναι γνωστά και έχουν ξαναειπωθεί στο παρελθόν όταν το μαγαζί έφυγε νύχτα (και τζάμπα) από τα χέρια του Μιχάλη Ανδρουλιδάκη με τον έναν και... μισό μισθό φέσι (αλλά χωρίς μέλλον).
Τι με ενοχλεί με "μια χούφτα κωπηλάτες" που εκτός της "εξωσχολικής" παρέας που έκαναν με τους πάνω ορόφους και κάτι άλλες... δουλίτσες προβάλλονται σήμερα και ως αντάρτες της πορδής πάνω στα φέσια του σεσημασμένου ευτραφή;
Με ενοχλεί ο κοντός "περιπτεράς" που τις καλές μέρες ήξερε ποιος θα απολυθεί, λέγοντας με το κομπλεξοκακό γνωστό υφάκι του "έτοιμο τον έχουν" (τον προσεχώς απολυμένο), όταν δεν είχε κανένα προηγούμενο με αυτόν και ο ίδιος είναι τυχάρπαστος.
Με ενοχλεί το κοντό πορδοβούλομα, η κλασική χαζή που προσπαθώντας να κάνει την έξυπνη αποδεικνύει με το καλύτερο τρόπο την βλακεία της, που τραβιόταν σχεδόν κάθε βράδυ με την γνωστή γριά - χλαπάτσα του χαζού στα ψηλά και σήμερα έχει ξεχάσει όλα τα έργα και τις ημέρες της που το μοναδικό πράγμα που προκαλούν είναι λύπηση (για την ίδια) ή... αηδία (εξαρτάται από ποια πλευρά θα το δει κάποιος και την διάθεση).
Με ενοχλεί η ηλιθιότητα του "χαμένου στο διάστημα" συντάκτη της συμφοράς που νόμιζε πως όποιος ήταν της προσκολλήσεως "πάνω" (ακόμη και από το πλάι) μπορούσε να λειτουργεί όπως οι φεουδάρχες στον Μεσαίωνα (επίσης σήμερα Τσε των UFO).
Με ενοχλούν πολλά ακόμη, που δεν είναι απαραίτητο να ενοχλούν ή να ενδιαφέρουν έναν αναγνώστη ενός προσωπικού ημερολογίου (που κανείς δεν τον υποχρεώνει να τα διαβάσει) αλλά που ένα από αυτά ο κόσμος πρέπει κάποια στιγμή να το μάθει. Και γι' αυτό είμαστε εδώ όπως έγραψαν και οι "ευαίσθητοι" απέναντι στους δύο μισθούς τους, αλλά... αναίσθητοι στα τεράστια φέσια των εργαζομένων του Alter για παράδειγμα "κωπηλάτες" για να ενημερώσουμε, αφού το θέμα είναι ικανό να γράψει ιστορία μέχρι σε παγκόσμιο επίπεδο για... δεύτερη φορά.

Απορία: η γνωστή εξωσχολική αλόγα που ξεκίνησε από μπαρ κάνοντας κονσομασιόν και λέει πως ήταν τότε... μανεκέν, είναι με τους κωπηλάτες ή με το "κολλητήρι" τις τελευταίες ημέρες; Το πιθανότερο είναι και στα δυο και γρήγορα... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates