Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

VIDEO: Τα κοράκια και το ξεπούλημα της Ελλάδας


Του Παναγιώτη Γιδά

Ζούμε σε εποχές που θυμίζουν κατοχή, αλλά με άλλη μορφή. Την μορφή των δανειστών και όχι της Γερμανοιταλικής μπότας. Ζούμε σε εποχές που οι πολιτικοί μας πρόδωσαν και μας ξεπουλάνε για ένα κομμάτι ψωμί. Έλληνες στα όρια της φτώχειας και της ανέχειας. Εικόνες με πολίτες να ψάχνουν στα σκουπίδια για ένα...
κομμάτι ψωμί.
Επιτρέψατε σε όλα τα κοράκια της παγκόσμιας οικονομίας να έχουν πέσει πάνω μας και να κατασπαράζουν το κουφάρι της ελληνικής οικονομίας. Μας οδηγήσατε στην υποδούλωση στα ξένα κεφάλαια και σε κάθε τυχάρπαστη Φιλανδία να μας ζητάει ό,τι και όπως θέλει.
Άραγε, κύριε Παπανδρέου, είσαστε υπερήφανος που το όνομα σας θα ταυτιστεί με το ξεπούλημα και την καταστροφή της χώρας; Μάλλον ναι, γιατί είχατε πολλούς τρόπους να αποτρέψετε αυτό που ερχόταν και εσείς δεν κάνατε τίποτα.
Εάν έχετε το θάρρος, κοιτάξτε κατάματα τον Έλληνα εργαζόμενο, την Ελληνίδα μάνα και την νεολαία μας και πείτε «συγνώμη δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο ή μάλλον, δεν είχα την δύναμη να κάνω κάτι άλλο». Πείτε μια φορά την αλήθεια επιτέλους και ας είναι πικρή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates