Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Τέλος από του χρόνου Φερεντίνος – Χρηστίδου

Μπορεί τα στελέχη του ΑΝΤ1 να μην έχουν αποφασίσει ακόμη για τη μορφή που θα έχει η πρωινή ζώνη του... καναλιού του χρόνου και τα επιμέρους χαρακτηριστικά της, ωστόσο είναι σίγουροι από τώρα, ότι σε αυτήν δεν θα έχουν θέση ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του καναλιού δεν είναι ικανοποιημένοι με το πρωινό δίδυμο των παρουσιαστών, αφενός διότι δεν «έδεσε» τηλεοπτικά και αφετέρου επειδή δεν κατάφερε να προκαλέσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιες πληροφορίες, παρά το εξαιρετικό lead in που παίρνουν από τον Γιώργο Παπαδάκη και όσους προηγούνται, αδυνατούν να το διατηρήσουν ή έστω να το αξιοποιήσουν, προκειμένου να κρατήσουν σε χαμηλά επίπεδα τις διαφορές από τον ανταγωνισμό.

Επίσης, ούτε οι αλλαγές ή οι μετακινήσεις που επιχειρήθηκαν σε επίπεδο προσώπων κατά τη διάρκεια της σεζόν, στάθηκαν ικανές να ανατρέψουν την κατάσταση και να «τσιμπήσουν» νούμερα…

Γεγονός, βέβαια, που ορισμένοι το αποδίδουν σε ένα βαθμό και στο κανάλι, το οποίο διάλεξε πρόσωπα για να πλαισιώσουν το δίδυμο, τα οποία έχουν δείξει τις δυνατότητές τους…Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates