Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

Χρεοκοπία της χώρας «βλέπει» ο Αλέξης Τσίπρας

Ο κ. Τσίπρας, σε συνέντευξή του στη REAL NEWS, τονίζει πως η επαναδιαπραγμάτευση τελείωσε το βράδυ των εκλογών τονίζοντας πως η επιμήκυνση... είναι ουσιαστικά ένα μακρύτερο σχοινί για να κρεμαστούμε.

Κατηγορεί την κυβέρνηση πως έχει εγκαταλείψει κάθε συζήτηση για αποκατάσταση των χαμηλών συντάξεων, για επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και της μετενέργειας και για την αύξηση του αφορολόγητου ορίου κάνοντας λόγο για μια καταστροφική πολιτική.

Σφοδρή είναι και η επίθεση που εξαπολύει κατά του κ. Στουρνάρα τονίζοντας πως ακόμα και αν αφήναμε στην τρόικα τον ορισμό του υπουργού Οικονομικών "τον κ. Στουρνάρα θα βάζανε" .

Λέει «όχι» στην ιδιωτικοποίηση στρατηγικής σημασίας τομέων της ελληνικής οικονομίας και στην εκποίηση κερδοφόρων οργανισμών, ενώ λέει «ναι» στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας με διακρατικές συμφωνίες και με αναπτυξιακές κοινοπραξίες που θα επιφέρουν πολλαπλά οφέλη.

Επίσης, προαναγγέλλει εξεταστική επιτροπή για τη Siemens κατηγορώντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πως προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους από αυτή την υπόθεση.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates