Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ο Γιαννίκος στο "κανόνι" του ALTER έφτιαχνε σπίτι. Ο Κωστόπουλος στο "κανόνι" της IMAKO του το πήρε η τράπεζα!


Πουλούσε δίσκους, "δεν γεμίζει το μάτι" παρά μόνο με τον όγκο του, αλλά ο Κώστας Γιαννίκος όταν σταμάτησε τις πληρωμένες το μακρινό Φθινόπωρο του 2010 στο Alter έχτιζε σπίτι (και μεγάλο) κοντά στην θάλασσα, έτσι για να...

ακουστεί καλύτερα και η "πειρατική" τελικά κανονιά από το Alter που ήταν και μισό δις ευρώ μέχρι τότε.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος την ίδια στιγμή (όταν ο Κώστας είχε ρίξει κολώνες στο αυθαίρετο του μαζί με την "κανονιά" στο Alter) λάμβανε τα πρώτα μηνύματα από τον "διαβιβαστή πυροβολικού" (Φεβρουάριος 2011), αφού ο "παρατηρητής βολής" είχε αρχίσει να ψάχνει συντεταγμένες για την "κανονιά" της IMAKO.

Η μεγάλη πτώση που είχε η εταιρία τότε "έριξε" τον Πέτρο (ψυχολογικά) που με την σειρά του το έριξε στα ζάναξ όπως λέει, ενώ ο Κώστας προχωρούσε με την πλάκα (στο σπίτι) διαλέγοντας την ίδια στιγμή πόρτες και βρύσες και κάπως έτσι, ένα σχεδόν χρόνο αργότερα, ο Πέτρος Κωστόπουλος πούλησε ένα από τα σπίτια του όταν ο Κώστας Γιαννίκος μετά το "μπαμ" απέκτησε ακόμη ένα!

Ο Κώστας όμως (Γιαννίκος) υπερέχει σαφώς και σε άλλους τομείς του Πέτρου Κωστόπουλου, καθώς μπορεί να έχει το "αγκάθι" της "μιας νυκτός εις το φρέσκον δια χρέος 1,2 εκατ. ευρώ", αλλά δεν του κατάσχεσαν ούτε τα πολυμεταχειρισμένα μαχαιροπίρουνα (από τον ίδιο) που ο μύθος θέλει να έχουν ειδικό σύστημα ψύξης (για να μην πάρουν φωτιά) που δεν επηρεάζει όμως την θερμοκρασία του φαγητού γιατί είναι εσωτερικά τοποθετημένο!

Στον Πέτρο (Κωστόπουλο) έγινε κατάσχεση στην IMAKO σε ότι δεν είχε βίδα ή καρφί μέσα στα γραφεία. Τελικά καλά λένε πως το "γατί" και το "κανόνι" όποιος δεν το ξέρει ιδρώνει, αφού ο Κώστας όπως απέδειξε εκτός από πρόεδρος των μπαταχτσήδων (με την "προεδρία" να είναι υπό αμφισβήτηση από τους "οπαδούς" του Γιώργου Κουρή) καταφέρνει και αυξάνει την περιουσία του ακόμη και όταν αρχίσουν να ρίχνουν τα "κανόνια του Ναβαρόνε": ξένη η πυρίτιδα, ξένο και το βλήμα, το οποίο ο Κώστας είναι ικανός αφού το ρίξει να το πάρει πίσω, ώστε να το πουλήσει για ανακύκλωση μετάλλων!
Εδώ μπορεί να πουλήσει μέχρι τον τίτλο του Μαξίμ για παράδειγμα (βλέπε Επενδυτής) κι ας έχει βάλει λουκέτο...

Απορία: μήπως ο Κώστας (Γιαννίκος) αγόρασε τελικά το σπίτι του Κωστόπουλου στην Φιλοθέη, γιατί είναι ικανός; Δύσκολο γιατί θα το έπαιρνε στο 20% από την τιμή πώλησις κι αυτό με καμιά πέτσινη επιταγή που ξέμεινε από καμιά χρεοκοπημένη διαφημιστική.

plagiotitlos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates