Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ALTER

Και αυτό δεν είναι υπόσχεση, είναι δέσμευση, αφού ο υπουργός εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης...
δεσμεύτηκε για μια τριμερή συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων του Alter και των εργοδοτών του προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση στο πρόβλημα εκατοντάδων ανθρώπων (που μαζί με
τις οικογένειες τους είναι... χιλιάδες). Στα θετικά όπως γράφουν στο blog τους οι ίδιοι οι εργαζόμενοι πάντως είναι ότι παραμένουν ενωμένοι, όπως άλλωστε φάνηκε και από την συνάντηση της Παρασκευής.
Όσο για τον κ. Κουτρουμάνο σύμφωνα με την προσωπική μου γνώμη το θυμήθηκε κάπως αργά (γιατί οι εργαζόμενοι είναι πολλοί και το πρόβλημα μεγάλο) αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. Κάπου θα βρει χρόνο να ασχοληθεί με το πρόβλημα του Alter, αρκεί να μην είναι ανάμεσα σε κάποια "παράθυρα" του Mega και του Σκάι ή του Alpha και του ANT1.
Η συγκεκριμένη χρονική περίοδος δεν παίζει κανένα ρόλο (άγνωστη μεν, κοντινή δε η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών), αφού ο Γιώργος Κουτρουμάνης είναι γνωστός για τις πολλές, σχεδόν καθημερινές, εμφανίσεις του στα κανάλια (εκτός από το Alter μέχρι τις 10 Νοεμβρίου που ξεκίνησε η επίσχεση εργασίας, χωρίς να έχει ασχοληθεί και πολύ με το θέμα αυτό μέχρι τώρα).

Απορία: όταν το Alter άνοιγε και έκλεινε (ύστερα από τις υποσχέσεις των Κουρή/Γιαννίκου για καταβολή των δεδουλευμένων) πόσες φορές ο κ. Κουτρουμάνης βγήκε στον αέρα του σταθμού;
  


http://plagiotitlos.blogspot.com

1 σχόλιο:

Blogger Templates