Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Αν ο Μιμίκος και η Μαίρη...


... ζούσαν σήμερα, εργαζόταν ο Μιμίκος σαν τεχνικός του Alter και η Μαίρη σαν δημοσιογράφος της "Αυριανής" η ιστορία τους θα ήταν εντελώς διαφορετική ακόμη και αν ήταν το ίδιο ερωτευμένοι. Θα βλεπόντουσαν πιο συχνά, αφού το Alter βρίσκεται σε επίσχεση εργασίας εδώ και μήνες, ενώ στην...
"Αυριανή" οι απεργίες διαδέχονται η μια την άλλη, με αποτέλεσμα να
 βαρεθούνε γρήγορα.
Θα είχαν καθημερινούς καβγάδες γιατί η φτώχεια φέρνει γκρίνια, με τον "τεχνικό" να περιμένει μισθούς από τον κυρ - Γιώργο εννέα μηνών και την "δημοσιογράφο" ενός έτους.

Δεν θα έκαναν καν σκέψεις για γάμο έστω και κόντρα σε όσους ήθελαν να τον εμποδίσουν με αποτέλεσμα να μην πέσουν από την Ακρόπολη, αφού περιμένοντας τον Γιώργο Κουρή να πληρώσει προκειμένου να καλύψουν τα έξοδά του θα έφθαναν σε βαθιά γεράματα τρώγοντας μικρές ποσότητες φαγητού που κάνουν και καλό στην υγεία.

Θα απέφευγαν γενικότερα την περιοχή της Ακρόπολης, αφού εκεί έχει σπίτι ο Κουρής και μπορεί να άκουγαν τίποτα "Γαλλικά" σε περίπτωση που τους πετύχαινε ο κυρ - Γιώργος και ήταν τσαντισμένος (με άσχετο φυσικά θέμα) κι ας τους είχε απλήρωτους.

Τώρα θα μου πείτε αν το περγαμόντο έβγαινε στην θάλασσα θα ήταν αλμυρό και η γεύση του θα έμοιαζε με αυτή που έχουν τα φύκια, όπως και αν η Ελλάδα γυρνούσε στην δραχμή ο Κουρής θα έγραφε στην "Αυριανή" κάθε μέρα (ή τουλάχιστον όταν δεν έχει απεργία) "γρήγορα επιστροφή στον φοίνικα, η μοναδική λύση σωτηρία για την Ελλάδα"... 

plagiotitlos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates