Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ Γ.ΜΟΥΡΟΥΤΗ..ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΟ-ΚΟΥΙΚ !

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ


Είναι γεγονός ότι ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Ν.Δ.... Γιώργος Μουρούτης απαντά σε όλα στον Καμμένο και τον Τέρενς Κουίκ μετά τις τελευταίες επιθέσεις που δέχτηκε που είχαν σαφώς ως στόχο τον... Αντώνη Σαμαρά!
Μία ανεξήγητη... επίθεση που ξεκίνησε χωρίς λόγο από την πλευρά... Καμμένου και τα 35000 ευρώ σε διαφήμιση σε ιστό που έδωσε η Ν.Δ. και μετά την ....
"προσχώρηση" του γνωστού συναδέλφου Τέρενς Κουίκ πήρε "σάρκα και οστά" με τον τελευταίο να διαφοροποιείται σε πολλά από την γραμμή του κόμματος... Καμμένου !
Πάντως ο Γ.Μουρούτης αύξησε... τους τόνους και εξέπεμψε "άρωμα εκλογών" ενώ στην προσωπικό του facebook αναφέρει:

«Σιδηροκέφαλος ο Τέρενς Κουίκ στα νέα του καθήκοντα. Εύχομαι τον ίδιο ζήλο που επέδειξε στην αποδόμηση του Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ. να τον επιδείξει και κατά του Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ...
Εκτός αν στόχος του και των εντολέων του είναι αποκλειστικά και μόνο η στέρηση της αυτοδυναμίας της Ν.Δ.
Ένα τελευταίο ερώτημα στον κ. Κουίκ:
Το χρέος της χώρας μας το αποδέχεται ή όχι; Αν δεν το αποδέχεται όπως ο εντολέας του,
να μας πει αν θα επιστρέψει όσα από τα δανεικά (που δεν αποδέχεται) πήρε ως μισθό από την κρατική τηλεόραση και από το αγροτικό κανάλι που δεν λειτούργησε ποτέ.
Απαντήσεις εδώ και τώρα κ. Κουίκ!!!»
Μπράβο... από την Νέα Δημοκρατία στο... Γιώργο Μουρούτη από την θέση του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου της Ν.Δ. αφού στόχος είναι ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς !

'Επετε και συνέχεια...από... Μουρούτη πλευρά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates