Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Παιδί κρυβόταν στο σπίτι όπου δολοφόνησαν την οικογένειά του

Ένα απίστευτο βίντεο από τις σφαγές στην πόλη Homs της Συρίας παρουσίασε το CNN.

Πολλοί κάνουν λόγο για μια πραγματική γενοκτονία καθώς καθημερινά έρχονται όλο και νέες αναφορές για σφαγές αθώων και οικογενειών. Το βίντεο που παρουσίασε το CNN δείχνει μια ομάδα ανδρών να ερευνούν ένα σπίτι όπου βρίσκεται μια δολοφονημένη οικογένεια. Καθώς εξετάζουν κάθε γωνιά του σπιτιού, μια φωνή ακούγεται... και ένα έντρομο παιδί εμφανίζεται.

Πιθανολογείται ότι κρυβόταν στο σπίτι με τα πτώματα των δολογονημένων συγγενών του για αρκετές μέρες. Οι άνδρες το ηρεμούν, του λένε ότι είναι ασφαλής τώρα και το μεταφέρουν έξω από το σπίτι! Το βίντεο ανέβηκε από ερασιτέχνες στο διαδίκτυο.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο επικεφαλής του Αραβικού Συνδέσμου Νάμπιλ αλ Αράμπι ζήτησε τη διεξαγωγή «διεθνούς έρευνας» στη Συρία μετά τη μετάδοση εικόνων από τις δεκάδες γυναίκες και τα παιδιά που σφαγιάστηκαν στη Χομς, στην κεντρική Συρία. Σε ανακοίνωσή του, ο Αράμπι ζητεί μια «διεθνή αμερόληπτη έρευνα για να ρίξει φως στα γεγονότα αυτά και οι υπεύθυνοι για τα εγκλήματα αυτά να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης», σύμφωνα με το mediagate.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ, το παρακάτω βίντεο περιέχει ιδιαίτερα σκληρές εικόνες!


tsantiri.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates