Κυριακή 1 Απριλίου 2012

"EXTRA KONTRA": ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΚΟΝΤΡΑ ΞΥΡΙΣΜΑ" ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ...

Όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα, ειδικά αν είναι σαν τον Γιάννη Παπαγιάννη που έφυγε(;) από το EXTRA 3 νομίζοντας πως... θα πάει στον Alpha και τελικά κατέληξε στο.... Kontra! Και την επόμενη της πρεμιέρας του Παπαχάνει στο Kontra, ο Κουρής αποφάσισε να σταματήσει την εκπομπή Μακελειό 2.
Το φυσάει και δεν κρυώνει από τότε γιατί οι
τηλεθεατές του Χίου δεν ήταν και λίγοι, ενώ την ευκαιρία δεν άφησε να πάει χαμένη το EXTRA 3. Εκεί που ο Γιάννης Παπαγιάννης ήταν μαθητής του Χίου στην τηλεόραση, όταν δηλαδή ο "Νέλος" ήταν στα πάνω του στο σταθμό.
Σύμφωνα με το greeksaladnews που έβαλε πρώτο την πληροφορία ο Στέφανος Χίος θα έχει εκπομπή στο νέο του κανάλι κάθε Παρασκευή και Κυριακή.
Το καλύτερο είναι όμως πως ο Νίκος Χατζηκονόμας έβαλε την είδηση στο μπλοκ του: αυτό που έφτιαξε και καλά για να γράφει πράγματα που δεν θα μπορούσε να πει στην... εφημερίδα του ή στον ραδιοφωνικό σταθμό του, κοντολογίς στον Χατζηκουράκιο όμιλο Real!
Άλλο αν πρόκειται για κανονική επιχείρηση με διαφημίσεις από τράπεζες και προσωπικό που βάζει όλη την ημέρα ειδήσεις μέχρι να γράψει το... αφεντικό όσα δεν τον αφήνει ο... εαυτός του να βάλει στα υπόλοιπα ΜΜΕ που διαθέτει μαζί με τον Κουρή.

PLAGIOTITLOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates