Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Εργάζεται για το ίδρυμα George Soros ο Γιάννης Βαρουφάκης;...

Πριν από μερικές ημέρες, ο δημοφιλής οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης δημοσίευσε στη... στήλη του στο Protagon.gr ένα αποχαιρετιστήριο κείμενο με το οποίο ενημέρωσε τους φίλους του ότι εγκατέλειψε το ελληνικό Πανεπιστήμιο και μετακόμισε στις ΗΠΑ.
Στο συγκεκριμένο...
κείμενο, δεν αναφέρει με τι θα ασχολείται στις ΗΠΑ ούτε αν θα εργάζεται κάπου. Μια φοβερά αξιόπιστη πηγή υποστήριξε...


...στην Παραπολιτική ότι ο κ.Βαρουφάκης θα απασχοληθεί για τουλάχιστον ένα χρόνο στο Seattle σε αντικείμενο που αφορά τις επενδυτικές δραστηριότητες του ιδρύματος George Soros. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, κάτι τέτοιο είναι ήδη γνωστό στους ακαδημαϊκούς κύκλους καθώς ήταν ο λόγος της εκπαιδευτικής άδειας που έλαβε ο κ.Βαρουφάκης.

Μιας και ο ίδιος ο κ.Βαρουφάκης τάσσεται συχνά-πυκνά υπέρ της δημόσια απολογίας των πολιτικών, μπορεί να ενημερώσει τους χιλιάδες αναγνώστες του για το ακριβές αντικείμενο της νέας του εργασίας; Προσωπικά, δεν θεωρώ ότι είναι "κακό" να δουλεύει κανείς για τον George Soros, θεωρώ όμως αναγκαίο να μην το αποκρύπτει όταν αρθρογραφεί δημόσια για την ελληνική οικονομία.

Θα χαρώ πολύ να διαβάσω μια απάντηση του κ.Βαρουφάκη, μιας και είναι ουσιαστικά αδύνατο να επιβεβαιώσει κανείς με τρόπο 100% επίσημο μια τέτοια πληροφορία...

parapolitiki.com

3 σχόλια:

  1. σιγα μη σου πει. το πολυ πολυ θα σου απαντησει "δεν ειμαι πολιτικος" και θα ξεμπερδεψει. εγω θα ρωτουσα αν ειναι Ελληνας διοτι το επωνυμο βαρουφ-ακης μου κανει καπως... περίεργο..αν ξερει κανενας ας πει.παντως επειδη το επωνυμο δεν λεει παντα πολλα, εκεινο που ειναι βεβαιαιο ειναι οτι ενας δηλωμενος ΑΘΕΟΣ δεν ειναι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Έλληνας στη διανοια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι χαζομάρες λες ρε ανώνυμε.
    Από που και ως που δεν συνάδει η ελληνικότητα με την διάνοια.
    Μήπως υπονοείς ότι ελληνικότητα και χριστιανισμός πάνε μαζί?
    Αν ναι, είσαι βαθειά νυχτωμένος και με τις υγείες σου.
    Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι χαζομάρες λες ρε ανώνυμε.
    Από που και ως που δεν συνάδει η ελληνικότητα με την διάνοια.
    Μήπως υπονοείς ότι ελληνικότητα και χριστιανισμός πάνε μαζί?
    Αν ναι, είσαι βαθειά νυχτωμένος και με τις υγείες σου.
    Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogger Templates