Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

Έκοψαν το ρεύμα σε πολύτεκνη οικογένεια στη Σύρο, γιατί δεν πλήρωσε το χαράτσι

Τι και αν έχουν πέντε παιδιά να θρέψουν. Τι και αν ο σύζυγος είναι άνεργος, ενώ η γυναίκα του εργάζεται ως καθαρίστρια στο νοσοκομείο της Σύρου με... μισθό 600 ευρώ.

Το προειδοποιητικό σημείωμα που εστάλη πριν από λίγες από τη ΔΕΗ προς την οικογένεια της Ειρήνης Τ. για τους δυο απλήρωτους τελευταίους λογαριασμούς μαζί με το χαράτσι φαίνεται πως δεν έκανε διακρίσεις. Έτσι απλά σήμερα το πρωί η ΔΕΗ κατέβασε τους διακόπτες στο σπίτι τους με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν έντονες αντιδράσεις από τους κατοίκους.

Μετά από παρέμβαση κοινωνικής λειτουργού το ρεύμα επανήλθε προσωρινά αργά το απόγευμα όμως οι οφειλέτες καλούνται τώρα να καταβάλουν μέχρι την Δευτέρα 353 ευρώ ως πρώτη δόση για τους απλήρωτους λογαριασμούς. «Δυστυχώς δεν έχουμε τα χρήματα για να πληρώσουμε ούτε τη δόση» δηλώνουν οι οφειλέτες.

Και δεν είναι το μοναδικό κρούσμα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσουν και άλλες διακοπές σε σπίτια οι ιδιοκτήτες των οποίων δεν έχουν καταβάλει το χαράτσι, όπως αναφέρει το protothema.gr

Αύριο το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Πουσσαίου και της διοίκησης της ΔΕΗ προκειμένου να βρεθεί λύση.

tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates