Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ο "ΘΑ... ΠΛΗΡΩΣΩ" ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ...

Μπορεί απέναντι στον κόσμο να "έχει βγάλει την ουρά του" έξω από το Alter (όχι βέβαια και για τις Νομικές ευθύνες των προηγούμενων ετών ή κάτι μετοχές που έχει που κάνουν σήμερα για... σημειωματάριο) αλλά ο... Κώστας Γιαννίκος συνεχίζει ακάθεκτος να μοιράζει υποσχέσεις στα υπόλοιπα μαγαζιά του, όπου σε κάποια από αυτά τρέχει από λίγο έως πολύ φέσι.
Δεν αναφέρομαι στην περίπτωση της εφημερίδας "Ο Κόσμος του Επενδυτή", αλλά στις εκδόσεις Modern
Times, όπου στις αρχές Μαρτίου έγινε και επίσχεση εργασίας από κάποιους εργαζόμενους...
Ο Κώστας γνωστός για τις ημερομηνίες πληρωμής που βάζει και τις αλλάζει πιο γρήγορα απ' τα πουκάμισα (αφού δεν πληρώνει) από τις αρχές του 2012 έχει ρίξει ατέλειωτο... παραμύθι πάνω σε αυτό το θέμα, όπως ακριβώς και τους πρώτους μήνες του 2011 στο Alter.
Θα πληρώσει την Δευτέρα, θα πληρώσει την Πέμπτη, θα πληρώσει στις 5 του μηνός, στις 14 και πάει λέγοντας, χωρίς να δίνει (παρά το ότι υπάρχει) σάλιο.
Σε κάποια άτομα στους "Μοντέρνους Καιρούς" λέγετε πως το φέσι έφθασε τους τέσσερις μήνες (είδαν κάτι από το "ροδάκινο" του μπάρμπα - Κώστα τα Χριστούγεννα και αυτό πάλι είναι υπό συζήτηση) και αργά ή γρήγορα αναμένεται νέα "κανονιά" στο... παραμάγαζο του Κώστα, παρά το ότι αυτό προϋπήρχε απ' όταν ο κυρ - Γιώργος πήγε στο σταθμό τον μπάρμπα - Κώστα για να κάνει τση κουμάντα του (και να δίνει τα σχετικά "ενοίκια" του Κεφαλλονίτη).
Και ο Γιαννίκος με τις γνωστές περίεργες "τράμπες" στα ονόματα ή το ιδιοκτησιακό καθεστώς των... επιχειρήσεων του δεν μπορεί να ρίξει και το κλισέ του Κουρή για το... Alter: πως δεν ασκούσε διοίκηση! Άλλο αν όλοι είναι υπάλληλοι του Κώστα Γιαννίκου στους "Μοντέρνους Καιρούς", όπως ακριβώς ήταν ο ίδιος που πρόβαλε και σαν... μεγαλομέτοχος του Alter του Γιώργου Κουρή στον σταθμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates