Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Άρης: "Αυτό είναι...μπαμπεσιά του κράτους!"

Μια απολαυστική ατάκα του τομεάρχη της ΝΔ Άρη Σπηλιωτόπουλου επεφύλασσε ραδιοφωνική του συνέντευξη όπου μεταξύ άλλωςν τόνισε πως οι... πολίτες δεν αντέχουν άλλα χαράτσια, ως πρέπει να καλυφθούν οι μαύρες τρύπες με άλλο τρόπο και τα χαράτσια είναι "μπαμπεσιά" του κράτους"

Συγκεκριμένα ανέφερε :

"Ο κόσμος δεν αντέχει άλλα χαράτσια, δηλαδή πρέπει να μπορούμε σε μια άλλη λογική το να δούμε αυτό τo τεράστιο, το σπάταλο, το αντιπαραγωγικό κράτος πως μπορούμε να το μικρύνουμε, πως μπορούμε να συγχωνεύσουμε οργανισμούς, πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη τεράστια δημόσια περιουσία.

Υπάρχουν ζητήματα που μπορούν να δώσουν χρήματα και να καλύψουμε τις μαύρες τρύπες. Δεν είναι δυνατό κάθε φορά που υπάρχει μαύρη τρύπα που η σπατάλη η δική μας δημιούργησε να την πληρώσουν οι φορολογούμενοι με έκτακτα χαράτσια «είναι μπαμπεσιά του κράτους».Γιατί το κράτος που φέρεται έτσι μπαμπέσικα……

Οφείλουμε να καταργήσουμε το χαράτσι γιατί θα κριθούμε αν είμαστε συνεπείς ή όχι. Το χαράτσι μπορεί και πρέπει να καταργηθεί. Εγώ δεν είμαι από αυτούς που λένε ότι χρήματα υπάρχουν. Προφανώς και όποιος τάζει λαγούς και πετραχήλια την εποχή μας χωρίς να λέει που τα βρίσκει τα λεφτά θεωρώ ότι είναι φθηνός λαϊκιστής ένας φθηνός δημαγωγός και δεν μπορεί να πάει πουθενά ο κόσμος έχει αρκετά αφυπνιστεί και θέλει λύσεις. Κάθε φορά που λέμε θα καταργήσουμε αυτό πρέπει να λέμε και από πού θα βρούμε τα χρήματα.

Για αυτό εγώ μίλησα για οργανισμούς, για αυτό κάθε φορά μιλάω για συγκεκριμένες εξυγιάνσεις οργανισμών και πολλές φορές προκαλώ και ενοχλώ ακόμα και τους εργατοπατέρες που πρόσκεινται στη ΝΔ γιατί δεν έχουν κόμμα και βρίσκονται σε όλες τις παρατάξεις. Δεν αναφέρομαι στους συνδικαλιστές . Αναφέρομαι στους εργατοπατέρες που χρόνια κάθονται και στο όνομα δήθεν μιας εκπροσώπησης παρασιτούν"

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates