Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

VIDEO: Η επίσημη τελετή προσχώρησης των «6» στο κόμμα του Καμμένου

Τα βίντεο με τις υπογραφές προσχώρησης στους Ανεξάρτητους Έλληνες των βουλευτών Χρήστου Ζώη, Παναγιώτη Μελά, Έλενας Κουντουρά, Μαρίας Κόλλια- Τσαρουχά, Σπύρου Γαληνού και... Τσαμπίκας Ιατρίδη δημοσίευσε η ιντερνετική ομάδα του Πάνου Καμμένου στο επίσημο site των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Οι σχετικές δηλώσεις προσχώρησης υπογράφηκαν στην αίθουσα υποδοχής των πολιτών, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα. Παρόντες ο Πάνος Καμμένος και δεκάδες νέοι άνθρωποι που ήλθαν και εκείνοι να προσυπογράψουν την Ιδρυτική Διακήρυξη και να καταθέσουν την αίτηση συμμετοχής στα ψηφοδέλτια της νίκης για την απελευθέρωση της ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στους βουλευτές και στους νέους υποψήφιους,είπε: «Και άλλοι έντιμοι με τη συνείδησή τους βουλευτές, ακολουθούν τον κοινό αγώνα που ξεκίνησαν όλοι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ της πατρίδας. Είναι και αυτοί οι συνάδελφοι-συναγωνιστές μας, έτοιμοι να παλέψουν για να σηκώσει η κεφάλι η ΕΛΛΑΔΑ μας από τις πολιτικές δυνάμεις που την οδήγησαν στο χειρότερο σκαλοπάτι από την εποχή της κατοχής. Καλωσορίζω επίσης τους νέους υποψήφιους, με ιδιάιτερη ικανοποίηση και θαυμασμό για τη γενναία πατριωτική επιλογή τους, σε εποχές που οι μνημονιακές δυνάμεις προσπαθούν να υποτάξουν την ΕΛΛΑΔΑ μας».


parapolitika.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates