Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ

Διαβάζουμε το άρθρο της έγκριτης Ελευθερίας, όπως και άλλα, άλλων εφημερίδων κλ.π. και αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι όλοι αγνοούν την διεκδίκηση που είχε γίνει από... τα προηγούμενα Δημοτικά Συμβούλια των δήμων Φιλιατρών και Γαργαλιάνων για την δημιουργία δήμου Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους και μιλούν αόριστα ή περίπου αόριστα για την δημιουργία κάποιου δήμου. Το γεγονός ότι κανένας δεν αναφέρεται στο γεγονός αυτό, (ένα γεγονός κυρίαρχο κατά την δημιουργία των Καλλικρατικών δήμων ), μας δημιουργεί απορίες!
Εμείς συνεχίζουμε να θέλουμε και να διεκδικούμε, (χωρίς προσωπικές πολιτικές, συμφέροντα, περιστασιακές συγκυρίες κ.α. τέτοια) την δημιουργία του ανακηρυχθέντος δήμου Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους!
Καλούμε λοιπόν όλους τούς θεσμικούς και μη, που έχουν ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα,να εκφράσουν τις απόψεις τους και με τεκμηριωμένες θέσεις να ενημερώσουν τους πολίτες, αλλά και να προκαλέσουν μία γενική και σε βάθος δημόσια συζήτηση (και με την εμπειρία που αποκτήθηκε αυτά τα χρόνια από την όποια εφαρμογή του Καλλικράτη) ώστε να αξιολογηθούν όλα και με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών, να διεκδικήσουμε το καλύτερο.


ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ


(για να υλοποιηθεί επιτέλους η υπόσχεση που δώσαμε, Φιλιατρινοί και Γαργαλιανιώτες, για την δημιουργία του Δήμου Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους κόντρα στα κάθε λογής διαπλεκόμενα συμφέροντα!)

Πηγή: http://filiatrablog.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates