Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ελληνοαμερικανική" γέφυρα από Δήμα στις ΗΠΑ!


Και ο Σταύρος Δήμας θα διαβεί τον Ατλαντικό για να παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου στον Λευκό Οίκο! Ο υπουργός εξωτερικών αναμένεται μάλιστα να έχει συνάντησή με την αμερικανίδα ομόλογό του Χίλαρι Κλιντον - κάτι που βρίσκεται σε...
καλό δρόμο.
Τόσο οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - με έμφαση στη Συρία - όσο επίσης τα Βαλκάνια (με έμφαση στο Σκοπιανό) αλλά και το Κυπριακό αναμένεται να τεθούν στο τραπέζι των συνομιλιών, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δήμας είχε επισημάνει σε προηγούμενη συνάντησή του με την κυρία Κλίντον την ανάγκη να ενισχυθεί περισσότερο η ελληνοαμερικανική οικονομική συνεργασία. 
Η συνάντηση θα γίνει λίγες πριν την επισημη επίσκεψη του Δ.Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ, κάτι που στην Συγγρού το σχολιάζουν ως "διόλου τυχαίο" Εξάλλου ο Αντώνης Σαμαράς έχει δηλώσει πως σε αυτή την κρίσιμι συγκυρία, η Ελλάδα θέλει στο πλευρό της όλους τους συμμάχους για να μπορέσει να ξεπεράσει την κρίση. 
Στο πλαίσιο μάλιστα της επίσκεψης των δύο γαλάζιων αντιπροέδρων, αναμένεται να γίνουν επαφές και με την πολυπληθή ελληνοαμερικανική κοινότητα, την οποία εν όψει εκλογών , θέλουν οι αμερικανοί υποψήφιοι στο... πλευρό τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates