Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Γ.Ν. Καλαμάτας: Έτοιμη η νέα δομή του ΟΚΑΝΑ!

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας κ.Γεώργιος Μπέζος συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη 22.08.2012 στο γραφείο του με την Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ κ.Μένη Μαλλιώρη και τον Γενικό Διευθυντή του ΟΚΑΝΑ κ.Δημήτρη Πλατανιά.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να αξιολογηθεί η ετοιμότητα λειτουργίας της νέας δομής του ΟΚΑΝΑ που κατασκευάστηκε τους τελευταίους μήνες σε χώρο που παραχωρήθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Στην νέα δομή ολοκληρώθηκαν πρόσφατα όλες οι απαραίτητες εργασίες κατασκευής και λειτουργικής στελέχωσης με ειδικευμένο προσωπικό. Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται η επίσημη λειτουργία της δομής που θα προσφέρει τις απαραίτητες υπηρεσίες σε ομάδα συνανθρώπων μας που τώρα αναγκάζονται να μετακινούνται σε Αθήνα και Πάτρα προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Οι χρήστες που το επιθυμούν, αφού κάνουν αίτηση, θα εντάσσονται στο πρόγραμμα χορήγησης βουπρενορφίνης. Πρόκειται για υποκατάστατο που χορηγείται σε χρήστες οπιούχων ουσιών.
Το κλιμάκιο επισκέφτηκε τους χώρους της νέας δομής και είχε πολύωρη συνεργασία με το προσωπικό προκειμένου να λυθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες πριν την επίσημη λειτουργία της.

Τόσο ο Διοικητής κ.Γεώργιος Μπέζος όσο και η Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ.Μένη Μαλλιώρη, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας των τελευταίων μηνών έτσι ώστε σήμερα να είναι έτοιμη η νέα δομή να παρέχει τις υπηρεσίες της.


Πηγή: http://filiatranet.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogger Templates